Sarpsborg-midtbanespiller lånes til Sogndal

352
Emil Pálsson (t. v.) feirer sammen med Ibrahima Koné og flere lagkamerater. Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Sarpsborg-spilleren Emil Pálsson lånes til Sogndal. Islendingen skal spille i OBOS-klubben ut sesongen.

Pálsson kom før sesongen fra Sandefjord til Sarpsborg. 28-åringen har spilt tolv seriekamper for Sarpsborg i år. De siste fem serierunde har han imidlertid kun spilt 37 minutter til sammen, og har ikke fått spilletid de siste to kampene.

– Slik situasjonen har blitt, har det vært mindre spilletid for Emil enn ønskelig. Når Sogndal kom på banen mente vi det var en fin mulighet for Emil i et opprykksjagende og solid OBOS-ligalag. Konkurransen har dratt seg til på midtbanen. I tillegg kan det være vi kommer til å fylle opp i den posisjonen. Vi tror det beste for Emil nå er å få seg fast spilletid i Sogndal, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.

I fjor var den defensive midtbanespilleren imidlertid på banen i 24 Eliteserie-kamper, og til sammen har Pálsson spilt 54 kamper på øverste norsk nivå. Med sin tidligere klubb FH Hafnarfjördur har islendingen dessuten samlet internasjonal erfaring i kvalifiseringsrunder til Champions League og Europa League. Dessuten har han spilt én A-landskamp for Island i 2016.

- Annonse -

– Vi er veldig glade for å få Emil på plass her. Vi har jobbet med å få inn Emil, det er en spiller som vil tilføre oss verdifull erfaring etter en innholdsrik karriere både på Island og i Norge, sier Sogndals sportssjef Håvard Flo til klubbens hjemmeside.

Pálsson selv har en klar målsetting for tiden i Sogndal.

– Jeg håper å bidra med trøkk på treningene, og at vi skal fortsette med å vinne kamper, slik at Sogndal kjem tilbake i Eliteserien, sier han til Sogndals hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -