Sarpsborg-keeper forlenger med klubben

202
Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Simen Vidtun Nilsen har forlenget med Sarpsborg. Sisteskansen har signert en kontrakt med varighet ut 2023.

– Simen er en ambisiøs keeper som vi har stor tro på. Nå skal han få brukt tiden godt til å ta nye steg. Det er en keeper med et stort potensiale. Han har befestet sin plass som nummer to hos oss og har en utvikling som gjør at han også vil kunne pushe og utfordre Anders Kristiansen på en fin måte i tiden som kommer, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborgs hjemmeside.

Nilsen debuterte i en offisiell kamp for Sarpsborgs førstelag i år. 21-åringen voktet buret i lagets cupkamper mot Kvik Halden (2-0) og Nordstrand (3-0). I Eliteserien har han vært på benken i alle kamper i år, men uten å ha fått spilletid.

– Det er en kjempefin klubb å utvikle seg i. Jeg er ikke ferdig med å utvikle meg ennå og har mål om å bli førstekeeper her på sikt. Selv om det siste halvannet året har bremset utviklingen noe, føler jeg at jeg har tatt nye steg. Spesielt den siste perioden her nå har det skutt fart. Jeg er om mulig enda mer ambisiøs nå enn da jeg skrev min første proffkontrakt, sier Nilsen til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

I tillegg til å være andrekeeperen i Eliteserien, får Nilsen spilletid på andrelaget i 2. divisjon. Han spilte hele kampen i den andre serierunden mot Mjøndalen 2, og er glad for å få muligheter til spilletid.

– Det har vært vanskelig å gå 1,5 år uten å spille kamper. Du kan trene så mye du vil, men det blir ikke den samme dimensjonen som i kamp. Jeg er ambisiøs, så matching oftere og oftere vil være helt avgjørende for utviklinga mi, mener målvakten.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -