Bekreftet: Pellegrino med på flyet til Litauen

437
Amahl Pellegrino. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Bodø/Glimt hentet Amahl Pellegrino (31) på en kontrakt ut sesongen.

Det var lenge uklart om Amahl Pellegrino kom til å bli spilleklar til bortekampen mot FK Žalgiris i UEFA Europa Conference League. Onsdag formiddag kom melding om at papirene som Bodø/Glimt sendt inn til NFF som raskt godkjente papirene. Noe som betyr at Amahl Pellegrino er med på Glimt-flyet til Litauen.

Ble spilleklar i tide

Bodø/Glimt opplyste i går kveld at de jobbet på spreng med å få papirmølla innsendt, slik at spilleren kunne sette seg på flyet med resten av spillertroppen til Bodø/Glimt. I morgen skal klubben spille sin desidert viktigste kamp i klubbens historie.

Når dem møter Zalgiris Vilnius i den første av to playoffer til Conference League. Vinneren over to oppgjøret tar seg til gruppespillet i Conference League. På flyet er samtlige spillere og støtteapparatet klar over den viktige oppgaven som står ovenfor de helgule fra Bodø.

- Annonse -

Ovenfor Avisa Nordland bekrefter Aasmund Bjørkan at spilleren er med på charteflyet til Bodø/Glimt. Og at det lukter scoring av ny ervervelsen til Glimt.

– Pelle er med. Han så veldig bra ut på trening i går. Det lukter mål av ham, sa Aasmund Bjørkan til AN før avreise onsdag.

Før han fortsetter: – Han leser spillet godt, klarer å være i forkant av situasjonene, er rolig og har kvalitet i avslutningsøyeblikkene. Vi er trygge på at han kan gjøre en god jobb selv om han er ny i gruppa.

 

På kontrakt ut sesongen

Amahl Pellegrinho dukket opp fra intet og ble plutselig Glimt-spiller på dagen. Spilleren som forrige sesong sloss om toppscorertittelen med den tidligere Glimt-spilleren Kasper Junker. Senere ble han solgt fra KBK til Damac FC i Saudi-Arabia.

Tirsdag var han allerede på plass i Bodø. Og skrev under for de regjerende seriemestrene Bodø/Glimt på en kontrakt ut sesongen. Nå skal han forsøke å skyte Glimt til gruppespill i Conference League.

Et avansement for Glimt til gruppespill vi gi en god slump med penger i klubbkassen på Aspmyra. Estimert er det snakk om rundt 30 – 50 millioner kroner som klubben kan hente ved å kvalifisere seg til gruppespillet.

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -