Fredrikstad forlenger med midtbanespiller

256

Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Fredrikstad og midtbanespilleren Jakob Lindström har blitt enige om å forlenge kontrakten.

Svenskens nye kontrakt er gyldig ut 2023. Opprinnelig varte Lindströms avtale med FFK ut året.

– Jeg er veldig glad for å ha forlenget to nye år med FFK. Jeg trives veldig bra i klubben med spillere, trenere og alle som jobber her. Jeg ser frem i mot å få spille for FFK-supporterne på en fullsatt Stadion når det er mulig igjen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å utvikle meg og bidra for laget, så både tror og håper jeg at vi kommer til å lykkes, sier Lindström til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

28-åringen kom til plankebyen i januar 2020 fra svenske Örgryte. Med 15 kamper og to mål bidro han til Fredrikstads opprykk til OBOS-ligaen i fjor. I år har han vært på banen i fem seriekamper (ett mål).

– Jakob får krevende ting til å se enkelt ut, og får sjeldent den anerkjennelsen han fortjener for prestasjonene sine. Taktisk forståelse, evnen til å balansere midtbanen, blikket og pasningskvaliteten gjør han til en svært viktig rollespiller for oss. Han har stor løpskapasitet og forflytningskraft, i tillegg er han er aggressiv og plagsom motspiller. Jakob er en kulturbærer som alltid ønsker å trene hardt og stiller høye krav til seg selv og laget, siteres Fredrikstads sportslige leder Joacim Heier.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -