Lyn mot VIF i cupen spilles på Bislett

335
Cupkampen mellom Lyn 1896 FK og Vålerenga IF spilles på Bislett stadion. Foto: Joakim Johansen

Årets første kamp for Lyn 1896 FK blir mot storebror Vålerenga første runde i Norgesmesterskapet og kampen skal spilles på Bislett Stadion.

Det kommer etter at forbundet satt opp kampen mellom Lyn og Vålerenga som hovedkamp på NRK. Det ble tidlig klart at klubben ønsket å gi noe tilbake til de nye eierne og deres fantastiske supporterne som har gitt klubben et skikkelig løft. Det er for øvrig mye spennende som skjer i klubben fra Kringsjå. Sesongkortene vil også være gjeldene for kampen mot Vålerenga i cupen varsler klubben på sin hjemmeside.

Leid Bislett for kampen

Dermed har klubben fra Kringsjå leid Bislett til oppgjøret mot «storebror» litt Øst i hovedstaden og alt ligger alt til rette for et heidundrende kamp mellom lagene. Klubben har et håp om rundt 10000 på kampen mellom lagene på Bislett. Forrige gang lagene møtte hverandre til kamp på Bislett var det drøye 11.275 tilskuere som fant veien til oppgjøret.

Lyn starter sesongen august

- Annonse -

Seriestarten blir søndag 8. august hjemme mot Årdal på Kringsjå kunstgress. Klubben har vurdert forskjellige scenario rundt åpningsrunden i august. Før seriestart skal Lyn spille kamper mot Follo og Gjelleråsen. En sesong som kan bli veldig spennende for de som har hjertene sine i lyn 1896 FK.

– Vi spiller våre to første treningskamper i juli mot Follo og Gjelleråsen. Så kommer VIF. Det blir en fin stigning i programmet, og vi gleder oss, sier Bent Ingen Johnsen til Dagsavisen.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -