Spilleplanen for 3-divisjonslagene er klar: Lyn møter Årdal i åpningskampen

184
Pengene strømmer inn etter etableringen av 50+1-modellen i Lyn 1896 fotball. Foto: Rune Krem/ Flickr

Norges fotballforbundet har presentert spilleplanen for samtlige av de seks avdelingene i 3-divisjon (Norsk Tipping-ligaen).


Norsk Tipping-ligaen har seriestart helgen 7 -8. august. Hvor blant annet Lyn tar imot Årdal til åpningskamp på kringsjå kunstgress i Oslo. Til sammen er det tretten fotballrunder for avdelingen til Lyn. Som avslutter helgen 30/31. oktober hjemme mot Fyllingsdalen fra Bergen.

Byderby i 12 runde

Byderbyet mot Frigg Oslo fotballklubb får vi i nest siste serierunde. Den kampen spilles på hjemmebanen til Frigg på Frogner stadion. En kamp som kan by på en masse underholdning for begge lag. Helgen etter åpningskampen tar Lyn 1896 FK turen til Os for et møte med Lysekloster IL.

Slag i slag

Etter det vil kampene komme ekstremt tett for Lyn. Som bare en uke senere spiller hjemme mot Sandviken fra Bergen. En kamp som Lyn vil være store favoritter til seier. I runde fire er det Fana som får besøk av Lyn 1896 FK.

Se fullstendig terminliste her

Se resterende av avdelingen sine kamper her

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -