Aalesund-seier i treningskamp mot Brattvåg: – Helt ok kamp

261
Bilde: Bjørn Martrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Aalesund – Brattvåg 3-0) Aalesund slo Brattvåg 3-0 i en treningskamp over tre ganger tretti minutter på onsdag.

Etter å ha spilt 1-1 i en treningskamp 3. juni møttes lagene for andre gang i løpet av kort tid. Aalesund åpnet klart best og styrte spillet, men produserte få sjanser. Én av veldig få muligheter utnyttet Sigurd Haugen og sendte hjemmelaget i føringen.

I den andre av totalt tre omganger forandret kampbildet seg ikke, og Aalesund fortsatte å dominere kampen. Haugen scoret sitt andre for dagen og doblet ledelsen, før Simon Bolkan Nordlie økte til 3-0.

Etter mange bytter på begge lag kom Brattvåg seg bedre inn i kampen i den siste omgangen. Begge lag kom til muligheter, men det ble ikke flere nettkjenninger.

– Det var en helt ok kamp. Vi vinner 3-0, et greit resultat fra spill og sjanser. 3 x 30 minutter, alle spilte minimum 30 minutter. To mål av Haugen og ett av Bolkan, oppsummerer Aalesunds trener Lars Arne Nilsen i en tekstmelding til Fotballnerd.no.