Mystisk leggskade for Åsane-spiller – må gi seg

419
Victoria Sande Petersen gir seg i Åsane, Foto: Nicholas Noreng, Åsane fotball damer, gjengitt med tillatelse

Victoria Sande Petersen (22) gir seg i Åsane. Årsaken er en leggskade som det ikke finnes ut av hva er for noe.

-Jeg har slitt med en skade i leggen siden oktober i fjor. Det er noe muskulært bak i leggen i den høyre foten. Det var et vanskelig valg å ta. Jeg hadde ikke lyst å gi meg nå, sier Sande Pedersen til Fotballnerd.no.

Syv kamper totalt for Åsane
Trønderen signerte for Åsane i fjor sommer fra 3. divisjonsklubben Tiller. Totalt endte spissen med syv kamper for Åsane, uten å ha scoret ett mål, men vist veldig lovende takter i sin omskolerte ving-rolle.

Etter innhoppet mot Røa ble smertene til slutt så store at nå ser ikke den lynraske 22-åringen noen annen mulighet enn å slutte med fotballen for tiden, og prøve å løse problemet.

- Annonse -

Reiser til fysioterapeut i Trondheim
-Det er fryktelig synd at jeg må gi meg nå. Det begynte endelig å løsne litt for meg. Jeg håper man finner ut av hva det er for noe slik at jeg kan fortsette med fotballen, sier Sande Pedersen til Fotballnerd.no.

Hun reiser nå til Trondheim.

-Jeg skal til en fysioterapeut og håper han finner ut av hva det er, sier Sande Pedersen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -