Hazard signerer ny kontrakt med Chelsea

122
Hazard
Manchester United skal være i gang med å forberede et bud på Eden Hazard. Foto: Wikimedia

Hazard signerer ny kontrakt med Chelsea

Chelsea og Eden Hazard har torsdag blitt enige om en ny kontrakt for den belgiske superstjerna.  24-åringen binder seg til London-klubben fram til 2021.

Eden Hazard var en ettertraktet mann i årene før han signerte for Chelsea i 2012. Det knyttet seg stor spenning til hvor han skulle ende opp, før valget falt på Chelsea. Det er det vel ingen av partene som angrer på nå. På 147 kamper for klubben har han scoret 43 mål hatt 46 målgivende pasninger. Nå har de blitt enige om en ny seks- og et halvtårs-kontrakt.

– Jeg er veldig glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt med Chelsea. Siden jeg kom hit i 2012, jeg har alltid hatt det bra, og klubben har støttet meg mye. Managaren har hjulpet meg til å forbedre meg, fansen har vært fantastisk og jeg har et fantastisk forhold til mine lagkamerater, forteller Hazard ifølge Sky Sports.

Chelseas manager, Jose Mourinho, er også fornøyd med å sikre seg belgieren videre.

- Annonse -

– Jeg er veldig fornøyd med at Eden har signert ny kontrakt. Det viser at han har troen på trenerapparatet og medspillerne til å hjelpe han til å bli verdens beste spiller. Han er allerede en toppspillere, og utviklingen hans har vært fantastisk. Han er fortsatt veldig ung og , og han kan bli den beste, sier Mourinho.

Den nye kontrakten strekker seg til og med 2020/21-sesongen.

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -