Klopp nekter å trekke seg

137

Klopp nekter å trekke seg

Presset på Jürgen Klopp har aldri vært større som Borussia Dortmund-manager, men tyskeren selv nekter å trekke seg fra jobben, og får backing fra klubben.

Jürgen Klopp har i flere år vært sett på som en av Europas mest spennende og beste managere. Han har gitt Dortmund en ny storhetstid, med både to ligagull og en Champions League-finale. Laget har imponert mange de siste sesongene, men denne sesongen har det gått dårligere. Som Fotballnerd skrev tidligere i dag, så er krisen altså forverret etter deres hjemmetap mot Augsburg i går kveld, og laget ligger helt sist i Bundesliga når vi skriver februar. Det var det ikke mange som så for seg foran sesongen.

Stjernespiss Robert Lewandowksi forsvant til Bayern i sommer, og fulgte dermed Mario Götze, som gjorde det samme året før. Hans erstatter, italienske, Ciro Immobile, kan ikke sies å ha slått til enda for de gule-svarte. Laget er fortsatt med i Champions League der de møter Juventus i åttendelsfinalen.

Klopp har vært en ettertraktet mann i flere år, og har vært linket kraftig til jobbene i både Manchester United, Real Madrid og som Arsene Wengers etterfølger i Arsenal. Om Klopps navn blir noe skadet etter denne sesongen, er vanskelig å si, men tyskeren nekter i alle fall å trekke seg som Dortmund-manager.

- Annonse -

– Å trekke meg er ikke noe jeg tenker på. Det var ikke i tankene onsdag, så det er ikke noe jeg tenker på, sier Klopp i følge Sky Sports.

Den 24. februar kan han og laget få et opptur, da skal Dortmund til Torino for å møte Juventus i Champions League.  Til tross for ligaposisjonen, er det vel kun de mest optimistiske Juve-supporterne som tror dette blir en enkel kamp.

Kilde: Sky sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -