NT-ligaen Avd.3: Oppsal snudde kampen fra 1-3 til 4-3 seier mot Sarpsborg 08 2

156
oppsal v sarpsborg 08 2

En fartsfylt og sjanserik kamp utspilte seg på Trasop kunstgress mandagskveld.

Starten av 1.omgang fikk hjemmelaget to gode sjanser til å ta ledelsen men et skudd blokkert og et over mål gav ikke noe i målprotokollen.

Men gjestene fikk også sine sjanser, noe som viste seg etter 13 minutter når Osama Khattab får en herlig pasning, fosser nedover på venstresiden og mot keeper, bredsider han ballen til side for keeper og Sarpsborg 08S reservelag tar ledelsen.

Kun 6 minutter senere, er nevnte Osama Khattab på ferde igjen, han får ballen på 16 meteren og skyter ballen hardt under tverrliggeren og det står 0-2.

Senere får hans lagkamerat Daniel Job sjansen, men skyter utenfor til sin store fortvilelse.

Minutter senere, ny sjanse for gjestene, men Oppsals Matheo Minh-Khang Hoang, avverger til corner.

Men Oppsal får uttelling rett før hvilen når Yazdani Unis Dalmacio Kamara scorer og reduserer etter en corner, der han får ballen etter en avklaring og setter ballen i nota.

Pauseresultatet blir 1-2. Hjemmelaget øyner håp om poeng.

Osama Khattab (nr.7) blir gratuleret etter hans første scoring for gjestene. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

2.omgangen var bare 20 sekunder gammel, når Osama Khattab scoret sitt tredje mål for kvelden tilside for keeper Sebastian Jakobsen Lihaug og stillingen står 1-3. Hva nå, Oppsal?

Kampuret viser 54 minutter når hjemmelagets Mats Brændvang får treff og reduserer til 2-3, er opphentingen startet?

Bortelaget får flere sjanser etter reduseringen, men uten uttelling. Hjemmelaget vet å ta vare på sine sjanser, noe de gjør når Yazdani Unis Dalmacio Kamara scorer sitt andre mål for vertene etter et fint innlegg fra høyrekanten. Det står 3-3!

Dommeren legger til mye og flere minutter på overtid blir det en duell som involverer gjestenes keeper Mamour Ndiaye, og hans takling av motspiller er på grensen til rødt kort og så på streken til 16 meteren. Dommeren måtte ut på sidelinjen for å konferere med linjedommeren, og han dømmer til slutt straffe for Oppsal og gult kort til Nkdiaye!

Yazdani Unis Dalmacio Kamara gjør seg klar fra 11-meteren og scorer sikkert til stor jubel for hjemmefansen og dermed den andre spilleren i kampen med hatrick. Oppsal har snudd kampen fra 1-3 til 4-3 seier! For en opphenting!

Oppsal v Sarpsborg 08 2. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Etter kampslutt stormer publikum banen og flere fra hjemmelaget kommer med noen kommentarer som gjør gjestenes spillere rimelige forbanna og dermed er det flere som er i klammeri med hverandre og flere nærmer seg reale slåsskamper.

Men heldigvis går flere fra støtteapparatene imellom for å forhindre fysiske slåsskamper og ingen røde kort blir delt ut.

Helt unødvendig av hjemmelagets spillere og noen fra publikum av den yngre garde, å provosere slik foran bortelagets spillere fra Østfold.

Kommende torsdag så er det duket for cupkamp mellom Oppsal og Vålerenga, blir det mer jubel for Oppsals utvalgte? Kampstart kl. 17:00.

Under: Den avgjørende straffescoringen som gav Oppsal 4-3 seieren signert Yazdani Unis Dalmacio Kamara. Video: Høviskeland, fotballnerd.no