Avd. 1. Runde 1: Follo åpnet med 3-2 seier over KFUM 2 i seriepremieren

557
Follo FK vant 3-2 over KFUM 2. Foto: Follo FK

Follo som rykket ned i fjor, vant 3-2 hjemme over KFUM 2. Molde 2 gav Kristiansund BK 2 juling da det endte 6-1 i rosenes by.

Drøbak-Frogn tok 3 poeng i Oslo da laget vant 1-0 over Ready.

Kampen mellom Rilindja og Ullern, er utsatt til 23.mai.

RESULTATER 1.SERIERUNDE:

Molde 2 – Kristiansund 2 6-1

Sivert Stenseth Gussiås scoret hattrick for Molde 2

Rilindja – Ullern spilles 23.mai

Spjelkavik – Træff 3-3

bortelagets spiller, Henrik Andersen-gott fikk rødt kort etter 80 min etter to gule på stillingen 3-3

Ready – Drøbak-Frogn 0-1

Jens Cato Rosenlund ble matchvinner med sin scoring etter 67 min

Hødd 2 – Oppsal 2-4

Lasse Bransdal scoret i sin debut for Oppsal etter overgangen fra Ørn Horten.

Herd – Lokomotiv Oslo 2-0

Follo – KFUM Oslo 2 3-2

Kristian Seteklev ble matchvinner med sin 3-2 scoring etter 75 min.

referat fra Follo FKs hjemmeside: På  søndag tok et heltent Follo-lag imot KFUM 2 i det som var seriestarten for Follo i Norsk Tipping ligaen avdeling 1. Det var KFUM 2 som åpnet scoringskontoen med et fantastisk frispark-mål allerede etter 50 sekunder. Follo våknet etter kalddusjen og svarte kontant i det 22. spilleminutt ved Oscar Halvorsen som sendte en kule tidligere Follokeeper Knut Andre Skjærstein ikke hadde mulighet på. I det 27. spilleminutt ble Øyvind Rishaug spilt igjennom og taklet, og dommeren peker på straffemerket. Der var ingen andre enn Stian With iskald og satte den kontrollert i hjørnet. Follo hadde snudd kampen. KFUM 2 utligner før pause gjennom en god prestasjon av Cato Valøy, og vi går inn i pausen med 2 – 2. Hvilen gjorde gutta godt, og vi scorer i det 75 spilleminutt etter en god prestasjon av Kristian Seteklev som drar av en motstander og setter den ned til høyre for Knut Andre Skjærstein. Flere mål ble det ikke på tross av straffemiss og flere stolpeskudd av Follo.