Østfold 4.div: Råde og Askim Fotball på topp etter 5 runder

251
Simen Kind Mikalsen, scoret hatrick da Råde vant 5-1 borte mot Østsiden. Foto: Råde Fotball facebook-gruppe

I 4.div Østfold, eller Amedialigaen som det også heter, ligger Råde og Askim Fotball i toppen uten tap så langt med sine 13 poeng. Drøbak-Frogn står også uten tap og ligger på 6.plass med 11 poeng.

Av resultater skal nevnes Moss2 v Kvik Halden2, som endte 8-0 (5-0) der Nicolai Schau scoret 3 av målene, mens Kabamba Tumba Kalabatama signerte 2 mål.

I kampen mellom Borgen v Råde, som endte 0-8, scoret 2 av bortelagets spillere hvert sitt hatrick: Fredrik Stokke og Deni Hasanagic.

Kampen mellom Kvik Halden2 v Tistedalen endte 2-4, der Kristian Strøm signerte 3 av målene for gjestene.

Oppgjøret mellom Kråkerøy og Kvik Halden 2, endte 9-0 (5-0) der Bendik Vold Hovde scoret 3 mål.

Østsiden v Råde endte 1-5, her scoret Simen Kind Mikalsen 3 av bortelagets mål.

Vi har fått tillatelse til å gjengi referat fra Rådes sin bortekamp mot Østsiden:

(Østsiden-Råde 1-5) Etter en litt tam og sjansefattig 1. omgang, løsnet det fullstendig etter hvilen. Simen Kind Mikalsen scoret hattrick, Maikel Nieves scoret én gang og det ble et selvmål fra hjemmelaget. ⚽️
Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg oppsummerer matchen slik:
– Det ble en «krige-kamp». Før pause var det mye upresist. Men etter at vi la om formasjonen vår i 2. omgang, hadde vi egentlig kontroll. Vi har så god bredde i troppen og de siste 45 minuttene var veldig solide. Det er nok ikke mange lag som kommer til å vinne med såpass mange mål borte mot Østsiden, sier han. Råde leder fortsatt tabellen i Amedialigaen og neste kamp er hjemme mot Sparta Sarpsborg til onsdag (10. mai).
Keepertrener Tommy Haglund t.v. og Simen Kind Mikalsen. Foto: Råde Fotball facebook-gruppe

Drøbak-Frogn banket Sprint-Jeløys rekruttlag 7-0, der scoret 6 forskjellige spillere målene for hjemmelaget.

Kvik Halden 2 er eneste lag som står uten poeng i årets sesong.