Oslo 4.div. avd.2: Severin Sørlie scoret 5 mål da Gamle Oslo vant 9-0!

400
Severin Sørlie, i aksjon for Gamle Oslo. Foto: Karl Michael Knudsen - FC Oslo

Gamle Oslo tok imot Kolbotn til seriekamp på Bjølsen kunstgress og sendte gjestene hjem med 9 mål i sekken. Den store spilleren, «Man of The Match», ble Severin Sørlie, med sine 5 mål. De øvrige målene ble signert av John Valstad (2), Daniel Tavakoli og Andreas Skattum Nordby.

Gamle Oslo topper tabellen etter 5 spilte kamper. Laget åpnet med 4-1 seier borte mot Foll2 i serieåpningen, fortsatte med 2-1 seier over Årvoll på Bjølsen. Så ble det 0-3 tap på Bjølsen for Grei, mens bortekampen mot Holmlia endte med 4-1 seier.

Nevnte Sørlie scoret et av målene mot Årvoll, og topper toppscorer-statestikken med sine 6 mål.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Sørlie rundt kampen mot Kolbotn:

- Annonse -

Tydelig fra start at det er et nivåforskjell på lagene, selv om vi bruker litt tid på å sette den første ballen i mål. Etter 1-0 løsner det og vi setter da fort inn 2 og 3-0 før pause, og føler vel at vi har god kontroll. Vi går ut knallhardt i 2.omg og får 2 raske scoringer og da går luften helt ut av et ungt Kolbotn lag. Vi mistet opprykket på målforskjell i fjor, så her gjorde vi en solid innsats foran mål og fikk pyntet på målforskjellen både som lag og individuelt. Som angrepsspiller er det alltid gøy å score mål, og det er ikke ofte man kan vise til 5 scoringer i samme kamp, så jeg er veldig fornøyd med det.

Jeg har ikke vært like effektiv foran mål i år (så langt) som i fjor, så det var godt å få en liten selvtillit-boost der nå! Scorer noen fine mål, Ivar Furu har to assist fra stopper posisjon hvor han spiller meg i bakrommet og som jeg setter i hjørnet, men er vel spesielt fornøyd med scoring nr 4, som er en elegant chip over keeper. Ellers er vi fornøyde med 3 poeng og en fin boost på målforskjellen! Nå har vi lagt kampen bak oss, og forbereder oss til en tøff kamp mot Lokmotiv 2 på førstkommende tirsdag.

Severin Sørlie med 5 mål i kampen mot Kolbotn. Foto: Karl Michael Knudsen – FC Oslo

I likhet med Gamle Oslo, har også Manglerud Star og Grei også 12 poeng, men Grei har kun spilt 4 kamper og er det eneste laget uten poengtap.

Kolbotn står alene med 0 poeng på 4 kamper.

Du finner øvrige resultater, tabell og annen statestikk HER

les også: Ulrik Ferrer scoret 5 mål da Frigg Oslo vant 7-3 borte mot Grorud2! – Fotballnerd.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -