Offisielt: Stahre tar over IFK

238
Mikael Stahre tar over IFK Göteborg. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Mikael Stahre forlater Sarpsborg 08 og tar over den svenske storklubben IFK Göteborg. Det bekrefter IFK på sine nettsider.

Mikael Stahre var trener i IFK Göteborg fra 2012-2014. Han ledet laget til cupgull i 2013.  Stahre har ledet Sarpsborg 08 siden januar 2020. Han er løst fra kontrakten med Sarpsborg etter at klubben kom til enighet om en overgang.

-Sulten
-Jeg er veldig sulten på nye framganger med Blåhvitt, sier Stahre til klubbens nettsider.

-I Mikael får vi en trener med bred kunnskap og stor passion. Hans lederskap bygger på vinnermentalitet og å få en gruppe å jobba hardt för hverandre for å lykkes, sier sportssjef Pontus Farnerud til IFKs nettsider.

- Annonse -

Stahre har sin første arbeidsdag i IFK allerede på mandag.

Mikael Stahre (t.h.) forlater Sarpsborg 08. Foto: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no

Sarpsborg bekrefter også
Sarpsborg 08 bekrefter også at Stahre forsvinner på sine nettsider.

-Vi fikk en konkret henvendelse fra IFK Göteborg på mandag om mulighetene for å få tak i Micke Stahre. Siden har det vært forhandlinger, før vi nå har blitt enige om en overgangssum vi er fornøyd med, sier sportssjef Thomas Berntsen til Sarpsborg sine nettsider og fortsetter:

-Micke er en trener vi gjerne skulle beholdt i klubben. Resultatene har vært blandet, men det har vært jobbet hardt og systematisk fra hele teamet. Vi har ikke noe å utsette på jobben han har gjort hos oss, sier Berntsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -