Olsson er ikke lenger i respirator

111
Kristoffer Olsson er ute av respirator, men det er for tidlig å si noe om prognosen videre. Foto: Rolandhino1, Wikimedia.

Kristoffer Olsson, den svenske landslagsspilleren på 28 år, er nå ute av respirator og er overført til Hammel Neurocenter, ifølge en uttalelse fra hans danske klubb, Midtjylland, på deres nettsted.

Klubben opplyser at Olsson dessverre ikke har gjenvunnet motoriske eller verbale ferdigheter ennå.

Det er forventet at Olssons rehabilitering vil ta flere måneder, og det er for tidlig å komme med en endelig prognose for hans tilstand.

Olsson mistet bevisstheten hjemme den 20. februar og ble deretter innlagt på Århus universitetssykehus, hvor det ble oppdaget at han hadde flere små blodpropper i hjernen, forårsaket av en sjelden betennelsestilstand.

- Annonse -

Les også:

BEKREFTET: Premier League-klubb mister fire poeng

Liverpools svake ledd: Han ble virkelig avslørt

Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, uttrykker takknemlighet overfor personalet ved Århus universitetssykehus for deres dedikerte og profesjonelle behandling av Olsson, samt omsorgen og støtten de har vist ham og hans familie.

Olsson, som er en sentral midtbanespiller, har vært en del av Midtjylland siden sommeren 2022 og har også tidligere spilt for klubben. Kristoffer Olsson har totalt 86 kamper i Danmarks toppdivisjon, samt flere cup- og europakamper.

På klubbnivå har han tidligere spilt for AIK, Krasnodar, og Anderlecht, og som ungdomsspiller for IFK Norrköping og Arsenal.

Han har 47 A-landskamper for Sverige, og var en del av det svenske landslaget under deres siste viktige kamp i november.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -