LSK har signert lånesuksess permanent

894
Kaan Kairinen (rød drakt) under kampen mot Øygarden. Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Lillestrøm SK har signert Kaan Kairinen på permanent basis. Dette kunngjør klubben på sin hjemmeside.

Kairinen har signert en kontrakt ut 2024 med Eliteserie-klare Lillestrøm. Den finske midtbanespilleren var i 2020 som lånespiller i Lillestrøm, og vartet opp med konstant sterke prestasjoner i OBOS-ligaen. I 28 kamper for Lillestrøm scoret han fire mål og spilte seks målgivende pasninger, og var blant lagets beste spillere i 2020-sesongen.

Fornøyd spiller og sportssjef

– Jeg gleder meg virkelig til å komme tilbake i 2021. Dette er noe jeg har ønsket meg i en lengre periode. Nå har endelig klubbene blitt enige, og jeg er enig med Lillestrøm. Det er bare helt fantastisk. Jeg gleder meg veldig mye. Jeg er bare så veldig lykkelig akkurat nå, sier Kairinen til Lillestrøms hjemmeside.

Lillestrøm sportssjef Simon Mesfin er også fornøyd med å ha sikret seg Kairinens tjenester de kommende sesongen.

- Annonse -

– Vi er meget fornøyd med endelig å ha fått på plass en permanent avtale med Kaan Kairinen. Han har som alle vet vært her på lån fra FC Midtjylland i 2020. Vi visste at det var en spiller med et stort potensial da han kom, og det har han virkelig vist i løpet av sesongen. Vi har hele tiden hatt et håp om at vi skulle klare å få til en overgang, men har måttet ta tiden til hjelp i og med at han var under kontrakt med en så stor klubb som Midtjylland. Kaan har vært klar på at dette er stedet for ham å videreutvikle seg. Han er allerede på et solid nivå, og vi har stor tro på at han vil utvikle seg videre i LSK, sier Mesfin.

– Betydelig investering for LSK

Lillestrøm har blitt enige med danske Midtjylland, der Kairinen i utgangspunktet hadde kontrakt ut 2021, om en overgang. Romerikes Blad beretter at LSK betaler rundt to millioner kroner for 21-åringen.

– Det er en betydelig investering for LSK. Men det er også en investering som kan gi oss mye tilbake, både i form av sportslig kvalitet og et potensielt videresalg. Det blir også spennende å se om Kaan også kan spille seg inn i den finske EM-troppen til sommeren, siteres han på klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -