Fredrik Krogstad har signert ny kontrakt med Lillestrøm

121
Bilde: Brage Ægøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Fredrik Krogstad fortsetter karrieren i Lillestrøm. Midtbanespilleren har signert en ny kontrakt med varighet ut 2022.

Krogstads kontrakt endte opprinnelig etter forrige sesong. Etter positive signaler fra spilleren de siste dagene, har det nå blitt klart at 25-åringen forblir Lillestrøm-spiller.

– Vi er meget fornøyd med at Fredrik blir med videre. Vi har hatt en god dialog helt siden serieslutt, og det var ikke vanskelig å komme til enighet. Fredrik har egenskaper som er viktig for LSK, og det er vitkig at vi har med kontinuitetsbærere når vi skal bygge en ny tropp. Han står for en meget solid treningskultur, har en god personlighet – og en ærgjerrighet som er forbilledlig, sier Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin til klubbens hjemmeside.

Les også: Sarpsborg signerer islandsk midtbanespiller

- Annonse -

Bortsett fra et låneopphold i Ull/Kisa i 2016, har Krogstad vært LSK-spiller siden han kom fra Lørenskog i 2015. For klubben har han spilt 141 offisielle kamper (18 mål, ti målgivende). Siden 2017-sesongen har han aldri spilt minst 27 seriekamper per sesong for klubben.

– Det har tatt litt tid, men intensjonen har hele tiden vært at vi skulle bli enige. Vi hadde en prat ved juletider og da ble det klart at begge parter ønsket det samme. Da pleier det som regel å ordne seg. Jeg har aldri vært bekymret for at det ikke skal ordne seg, sier Fredrik Krogstad til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -