Sky: Riise blir England-trener

403
Hege Riise, her fra cupfinalen mellom LSK Kvinner og Vålerenga Damer i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

England-trener Phil Neville har blitt hentet av David Beckham til MLS. Erstatter er klar, Sarina Wiegman. Den nederlandske suksesstreneren tar over, men ikke før i september.

Etter det Sky Sports erfarer så vil Hege Riise ta på seg engasjementet som vikarierende trener frem til Wiegman er klar i september.

Les også: Fredrik Krogstad har signert ny kontrakt med Lillestrøm

Hege Riise som ble tapende finalist i cupen mot Vålerenga med LSK Kvinner sist sesong har tidligere erfaring som U23-trener for Norge samt at hun var assistent for Pia Sundhage da hun var USA-trener. Riise ble verdensmester for Norge i 1995 og olympisk mester i 2000, begge som spiller.

- Annonse -

Som en ekstra gulrot kan Riise bli trener for Storbritannia denne sommeren, dersom de kvalifiserer seg til OL i Tokyo. Det er sannsynlig at England-treneren får den oppgaven.

Norsk fotball diskuterer du i FB-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -