Sarpsborg signerer islandsk midtbanespiller

121
Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

Den tidligere Sandefjord-spilleren Emil Pálsson er klar for Sarpsborg.

Islendingens kontrakt med Sandefjord gikk ut etter 2020-sesongen. Han kommer dermed gratis til sin nye klubb. Pálssons avtale med Sarpsborg varer ut 2023.

– Emil er en spiller vi fulgte tett også da han spilte på Island for FH Hafnarfjörur. Vi får inn en midtbanespiller som komplementerer ferdighetene vi har sentralt i banen veldig godt. Emil er en hardtarbeidende midtbanespiller med duellstyrke og gode lederegenskaper. Han er ordentlig seriøs og kommer til å jobbe sokkene av seg for en plass i dette laget. For gruppa og hele klubben er vi trygge på at Emil blir et veldig godt tilskudd, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.

Pálsson har så langt spilt 42 kamper (tre målgivende) i Eliteserien, hvorav han spilte 24 i 2020. 27-åringen har satt seg store mål for sin tid i Sarpsborg.

- Annonse -

– Målet mitt er å bli en nøkkelspiller i Sarpsborg 08 denne sesongen og hjelpe laget, men også meg selv, til å nå et nytt nivå. Jeg tror dette laget vil kunne kjempe om en topp seks-plassering, med en drøm om å se Sarpsborg 08 tilbake i Europa League i 2022, sier han til klubbens hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -