Rodgers har funnet vinnerformelen

127
Brendan Rodgers
Brendan Rodgers. Foto: Wikimedia

Rodgers har funnet vinnerformelen

Etter 2-0 seieren mot Aston Villa står Liverpool nå med 13 av 15 mulige poeng på de siste fem kampene. Manager Brendan Rodgers innrømmer at dynamikken i laget endelig har begynt å sette seg etter en tung start på sesongen. 

«Jeg må ærlig innrømme at i de første fire månedene av sesongen var vi ikke engang i nærheten av hva vi har vært. Vi måtte rett og slett finne en løsning på det. Vi endret systemet før United-kampen, og selv om vi tapte kampen, så jeg gjennom spillet og dynamikken, at dette kunne være noe å bygge på», sier Liverpool-treneren til klubbens hjemmeside etter kampen.

Rodgers mener videre at den siste tids resultater har vært svært gode, selv om det har kostet mye.

«Det har vært mye hardt arbeid, spillerne begynner å få selvtillit, og de har prestert veldig, veldig godt, avslutter nord-iren.

- Annonse -

Liverpool ligger etter dagens seier på 7. plass på tabellen, kun 5 poeng bak Manchester United som foreløpig innehar den svært så lukrative 4. plassen som sikrer Champions League-spill. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -