Samtlige topp 3-lag med poengtap i helgen

111

Samtlige topp 3-lag med poengtap i helgen

Marseille, Lyon og PSG snublet, få hjemmeseire og utsatt kamp. 

 

Marseille – Reims: 2 – 2                                                 Nantes – Bastia: 0 – 2

PSG – Caen: 2 – 2                                                              Toulouse – Stade Rennais: 2 – 1

- Annonse -

Lens – Evian: 0 – 2                                                             Bordeaux – Saint-Etienne: 1 – 0

Lille – Nice: 0 – 0                                                                Metz – Guingamp: 0 – 2

Monaco – Montpellier: Utsatt                                         Lorient – Lyon: 1 – 1 

Målene kan for øvrig ses her.

 

Den 25. serierunden resulterte kort fortalt i to hjemmeseiere, tre borteseiere og 4 uavgjort, der topp 3-lagene står for tre av de fire på sistnevnte. Lille Metz som i fjor spilte i Ligue 2 fortsetter der de slapp, og Evian tok tre viktige poeng borte mot Lens og øker med det oddsen sin for å overleve i Frankrikes øverste divisjon. De store overraskelsene står uansett Lyon, Marseille og PSG for, som på en vanlig dag burde ta tre poeng mot henholdsvis Lorient, Reims og Caen.

Selv om de sikkert ergrer seg over poengtapene, tar de nok det hele litt med ro da topp 3 fra forrige serierunde er den samme. Lyon leder med det etter den 25. serierunden med 51 poeng over Marseille og PSG som står likt med samme målforskjell og poeng: +21 og 49p.

Marseille skulle i grunn cruise inn sin 12 strake seier etter scoringer av Payet og Ayew, men på overtid dukket den tidligere Ajax- og Liverpool-spilleren David N’gog opp og headet ballen inn til 2-2. Marseille og PSG skal være glade for at Lacazette er ute med en skade, for de måtte også nøye seg med et uavgjort. PSG er nok de som tapte mest på helgens serierunde, for ikke bare ble uavgjort hjemme mot Caen et faktum, men også fire skader for hjemmelaget. Hovedstadslaget må nå stille uten Cabaye, Marquinhos, Cabaye, Aurier og Lucas Moura hjemme mot Chelsea i morgen kveld, og med en kamp i beina fra lørdag mot et Chelsea-lag med null skader og én ukes hvile, skal det bli tøft for PSG å klare å slå de blå fra London.

 

Paris Saint-Germain spiller i morgen første åttendelsfinale hjemme på Parc des Princes kl. 2045 mot Chelsea i morgen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -