Manchester United og Chelsea I Kamp Om Fransk Stopper – Ukas Fotballrykter Fra England

288

Manchester United og Chelsea I Kamp Om Fransk Stopper – Ukas Fotballrykter Fra England

Dette er mitt første innlegg på denne siden, planlegger å legge ut rykter en gang i uka, så håper det faller i smak. Det er mye som foregår i England selv om overgangvinduet er stengt og mange av klubbene ser etter forsterkninger til sommeren. Her er ukas fotballrykter fra England.

Etter at Andy Caroll ble skadet har Big Sam funnet ut at West Ham trenger forsterkninger på topp, men han har ikke tenkt å vente til sommeren og nytt overgangvindu. Ifølge Daily Express skal tidligere PSG spiss og nåværende bosman spiller Nene(33) gjennomgå medisinsk test før han signerer innen uken er over. 33-åringen skorte 21 mål på 35 kamper for PSG sesongen 2011-12. Han avsluttet kontrakten sin med Qatar outfit Al-Gharafa i januar.

Daily Express er ikke ferdig, nå har nemlig Manchester United funnet svaret på krisen sin i forsvaret. Dette svaret er Raphael Varane(21). De engelske gigantene har planlagt et bud på 25 millioner pund, selv om Varane har en kontrakt ut 2020. 21-åringen skal være misfornøyd med spilletiden sin for Los Blancos og en overgang til England er derfor veldig aktuelt. Dessverre for Luis van Gaal er det flere som ønsker den unge franskmannen sine tjenester, det andre laget er Chelsea, vi får se hvem som er mest attraktive når 1. juli kommer.

Raphael-Varane-558637_1_640x360
United eller Chelsea? Varane har et vanskelig valg foran seg.

Når jeg først er inne på Manchester United kan jeg nevne at de alltid så troverdige Sun melder at Juan Mata skal selges til Atletico Madrid for å lokke hovedstadklubben til å la Miranda gå motsatt vei. Diego Simone skal være veldig glad i den spanske playmakeren, og er klar til å gi et bud på 22 millioner pund.

- Annonse -

Liverpool har begynt å forstå at de ikke kan spille med Steven Gerrard neste sesong, derfor ser de nå etter en verdig erstatter. Ifølge Mirror handler det ikke om evner, men om pris for Brendan Rodgers når han skal finne erstatteren. Liverpool ønsker visstnok å signere den bosniske midtbanespilleren Miralem Pjanic fra Roma, den italienske hovedstadklubben ønsker derimot ganske mye for 24-åringen sin, nemlig så mye som 37 millioner pund. Om ikke prisen for spilleren var høy nok skal Pjanic ønske hele 160 tusen pund i ukelønn fra Merseyside-klubben. Da er det bare å spørre, er det verdt det?

AS-Roma-v-Manchester-City-FC-UEFA-Champions-League_640x360
Hvor mye er Liverpool villige til å betale for Pjanic?

Så tar vi turen fra Liverpool til London, nærmere bestemt Nord-London. Santi Cazorla har gjort det veldig bra denne sesongen, tross en dårlig start. Det eneste problemet med den korte spanjolen fra Arsene Wenger sin side er at Cazorla er 30 år gammel. Wenger ser at prisen på playmakeren vil falle voldsomt om kort tid og ønsker å få en del penger for ham, til det står Atletico Madrid klare til å signere. Ifølge Mirror har Cazorla allerede vært i samtaler med Diego Simone om en overgang til sommeren. Etter en god sesong har også Barcelona blitt interessert i midtbanespilleren.

Noen rykter er nye, mens andre rykter er som med Cristiano Ronaldo, de tar aldri slutt. Nå skal Manchester United, ifølge Metro, ha fått grønt lys til å signere den aldrende portugiseren. Manchester United skal være klare med et bud på 180 millioner pund for å hente verdens beste spiller tilbake til Old Trafford. Ronaldo har puttet ballen i nettet 288 ganger på 279 kamper for Real Madrid.

ronaldo1_640x360
Skal Ronaldo-ryktene noen gang ta slutt?

Tottenham hadde ifølge London Evening Standard speidere på plass for å se Benfica – Vitoria Setubal for 2 dager siden. Spurs sine speidere skal ha fulgt nøye med på Benficas argentinske ving Eduardo Salvio. 24-åringen spilte en god kamp for Benfica og det skal ha fått Mauricio Pochettino til å ville åpne lommeboken. Benfica vil derimot ikke la vingen sin gå billig, de ønsker ikke mindre enn 25 millioner pund av Nord-London klubben.

Til slutt skal jeg nevne at Daily Star melder at Wolfsburg skal være klare til å forsterke enda mer framover, da er Romelu Lukaku perfekt. Den tyske klubben er klare til å gi hele 28 millioner pund for den 21 år gamle belgiske angrepspilleren, så gjenstår det å se om Everton er klare til å selge.

Er Lukaku på vei vekk fra Everton?
Er Lukaku på vei vekk fra Everton?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -