Suksesstrener forlenger med de regjerende mesterne

63

Suksesstrener forlenger med de regjerende mesterne

Atletico Madrid meldte tirsdag at Diego Simeone har forlenget sin kontrakt til ut 2020-sesongen

Treneren som har vært ryktet til andre storklubber stoppet dermed spekulasjonene om en mulig overgang. Argentineren har vært ryktet bort etter å sett seg lei av at klubben har solgt flere av sine største stjerner de siste årene.

På tirsdagens pressekonferanse uttalte suksesstreneren at han var fullt fokusert på en fremtid hos Atletico

– Det er viktig for klubben at stabiliteten vi har opprettholdes og dette er noe vi jobber hardt for å oppnå. Jeg har full tiltro til folkene rundt meg og de gir meg styrken til å fortsette.

- Annonse -

– Vi både ønsker og har et ansvar om å videreutvikle klubben, og fremtiden ser lys ut.

 

Simeone spilte for klubben da de vant serier i 1996, men klubben maktet ikke å opprettholde nivået og rykket ned fire år senere. Etter 2 sesonger på nivå 2 var de tilbake på det øverste nivået, men klubben var lenge langt unna et nytt seriegull. Etter 44-åringens tilbakekomst for Rojiblancos i 2011 er klubben nå i en ny æra. Allerede i 2012 vandt klubben Europaligaen, fulgt av Copa del Rey året etter. Argentineren ledet klubben både til seriegull og CL-finale i fjorårets sesong, og har virkelig bevist hva han klarer å skape på et relativt stramt budsjett.

 

Kilder:

ESPNFC.com, BBC.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -