Utklassing i Madrid

128

De spanske lagene i Chamions League

Real Madrid tok i mot Åge Hareides Malmø FF på Santiago Bernabeu. Det var vel ikke mange som forventet noe annet enn at hjemmelaget skulle klare dette ganske greit, selv med mange av stjernene ute. Bale, Ramos, Modric, Kroos, Carvajal var ikke med enten pga. skade eller at de ble hvilt. Vi sluttet på 8-0, og det er vel ikke så mye mer å si enn stakkars Malmø. De var bare forferdelig langt unna å skape noe som lignet en fotballkamp. I tillegg hadde Malmø en keeper med en litt for stor Petr Chech hjelm; det virket ikke som han fikk med seg alt som skjedde. Åge Hareide, dette var noe av den største klasseforskjellen jeg har sett i CL på lenge. Sånn er det bare. Real Madrid klar vinner av sin gruppe, mens Malmø FF ble sist i gruppen. (PSG nr.2 og Shaktar nr. 3).

I Lisboa var både utgangspunktet og selve kampen mer spennende. Benfica mot Atletico Madrid. Begge med 10 poeng før dagens kamp, så dette var en ren gruppefinale. (Fant ingen steder så som sendte denne kampen, så jeg måtte nøye meg med Real Madrid kampen).  I følge Marca, så var dette en jevn kamp med et lite overtak i besittelse og sjanser til Benfica. Atletico Klarte likevel å vippe dette i sin favør og vant kampen 2-1, etter scoringer av Saul og Vietto. Det betyr at Atletico Madrid også vinner sin gruppe foran Benfica. Galatasaray tar 3. plassen og EL, mens Astana er ferdig.

Sevilla hadde besøk av Juventus, og det ble en jevn kamp i følge rapportene og statistikkene. Sevilla klarte å stikke av med seieren. Det ble 1-0 og hvem andre enn Fernando Llorente, som kom fra Juve før denne sesongen. I denne gruppen var det spenning til siste slutt. Det så lenge ut til at Juve skulle vinne gruppen til tross for 0-1 i Sevilla. Manchester City lå under mot Mønchengladbach i store deler av kampen, men klarer å vinne med 3 sene scoringer. Dermed vinner City gruppen foran Juve. Sevilla som gjennom hele kvelden hadde ligget sist, klart til slutt å kapre 3. plassen og EL-spill.

- Annonse -

I morgen skal vi se på Bayer Leverkusen mot Barcelona, og vi skal se om Valencia kan klare å komme videre i kampen mot Lyon. De er avhengig av at Gent ikke vinner over Zenit. Dette blir forøvrig også Neville sin første kamp som manager.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -