Vålerenga-spiller returnerer til Tromsø

469

Sakarias Opsahl (nummer 18). Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Vålerenga og Tromsø er enige om en overgang av Sakarias Opsahl.

21-åringen returnerer dermed til Tromsø der han har vært på lån i 2020. Med 29 kamper (tre mål, seks målgivende) bidro han til at Tromsø rykket opp til Eliteserien. For Vålerengas førstelag har Opsahl imidlertid kun fått to innhopp i Eliteserien i år.

– Vi er veldig glad for å få Sakarias på plass. Vi har ønsket å signere han siden han var på lån hos oss. Når situasjonen i VIF ble som den ble så har vi opplevd at Saka ønsket veldig å komme til oss og nå ville endelig Vålerenga slippe han. Han passer perfekt inn i den overgangsstrategien vi jobber etter. Han er en spennende spiller vi tror vil utvikle seg videre hos oss, sier Tromsøs Team Manager Lars Petter Andressen til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

I likhet med Andressen er også Opsahl fornøyd med overgangen.

– Jeg hadde et fint opphold her i fjor, og kjenner både klubben og byen godt. Det er en klubb og en spillestil som passer meg bra, og så følte jeg meg veldig ønsket, sier midtbanespilleren til Vålerengas hjemmeside.

Overgangen er et låneopphold som gjennomføres med umiddelbar virkning. Tromsø skriver på sin hjemmeside at det er en «målsetting om at avtalen gjøres permanent og langsiktig», mens Vålerenga håper å se Opsahl i blått, hvitt og rødt igjen.

– Det har det sett litt vanskelig ut med spilletid på A-laget, og da har vi i fellesskap kommet frem til at det beste for hans utvikling videre er å skifte beite. Tromsø har vist stor interesse for Sakarias etter at han kom tilbake hit i januar, og den prisen de er villig til å betale, tyder på at han kommer til å bli en prioritert spiller. Vi håper Saka tar «en Henrik Udahl» og at vi ser han tilbake i Vålerenga om ikke så altfor lenge, siteres Oslo-klubbens sportssjef Jørgen Ingebrigtsen.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -