Watford videre til 6.runde

142

Watford benket sin toppscorer Odion Ighalo i Fa cup-oppgjøret mot Leeds. Nordin Amrabat dannet i stedet spissduo med Troy Deeney for The Hornets.

For Leeds var det èn endring fra laget som mandag spilte 0-0 mot Middlesbrough i The Championship. Souleymane Bamba kom inn for Liam Cooper i midtforsvaret.

I en kjedelig førsteomgang var Watford det beste laget, men de de klarte likevel ikke å skape de helt store sjansene, og det ble heller ingen scoringer på Vicarage Road før hvilen.

Hjemmelaget kom friskt ut i den andre omgangen, og de kom til noen brukbare halvsjanser uten nevneverdig uttelling.

Etter 53 minutter skulle imidlertid Watford få hull på byllen. Ben Watson svingte inn et flott innlegg. På bakerste stolpe kom Leeds-spiller Scott Wooton først på ballen, men dessverre for bortelaget klarte han ikke å klarere, og i stedet satte han ballen i eget nett. 1-0 Watford.

Watford hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen og de kunne med litt mer hell også fått straffe. De var nærmere 2-0 enn hva Leeds var 1-1 og utligning.

Dermed endte det 1-0 til gultrøyene. De avanserer dermed til 6.runde, eller kvartfinalen om du vil, av årets FA-Cup.