13-0! Historisk Ajax-seier i Eredivisie

219

(Venlo – Ajax 0-13) Ajax Amsterdam har vartet opp med et historisk resultat i Nederland da laget vant 13-0 mot Venlo.

Seieren er den største seier noensinne i den nederlandske Eresdivisie. Ajax har økt sin rekord: Fram til dagens kamp mot Venlo var Amsterdams 12-1 mot Vitesse Arnhem i 1978 seriens største seier.

Til pausen ledet Ajax allerede 4-0. Jurgen Ekkelenkamp sendte gjestene i føringen, før to mål av Lassina Traore og ett av Dusan Tadic sørget for pauseresultatet.

Les også: Brasiliansk trener: Alisson kan være tilbake neste uke

- Annonse -

Seks minutter etter pausen ble vondt til verre for Venlo. Midtstopperen Christian Kum fikk direkte rødt, noe som resulterte i kaotiske tilstander blant Venlos bakre rekker.

Særlig Traore utnyttet dette, scoret tre mål til og assisterte Antony og Daley Blind. De øvrige målene i andre omgang ble scoret av Ekkelenberg, Lisandro Martinez og to ganger Klaas Jan Huntelaar.

Etter målfesten har Ajax foreløpig inntatt førsteplassen i Eresdivisie, men kan miste den igjen til PSV i løpet av helgen. Venlo ligger for øyeblikket på tiendeplassen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -