16-åring har signert proffkontrakt med Sandefjord

708
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

16 år gamle Filip Loftesnes-Bjune har signert proffkontrakt med Sandefjord. Avtalen binder midtbanespilleren til klubben de neste tre årene.

– Det er helt fantastisk å gjøre det allerede nå. Det er noe jeg har jobbet for helt siden jeg kom hit i 2020. Det er fantastisk at jeg får den muligheten her nå, sier Loftesnes-Bjune i et intervju med Sandefjords hjemmeside.

16-åringen kom til Sandefjord fra Flint. 1Han har hovedsakelig spilt for Sandefjords G19-lag og Sandefjords andrelag i 4. divisjon i 2021-sesongen.

Les også: Tidligere Premier League-keeper har signert for Tromsø

- Annonse -

I fjorårets siste Eliteserie-kamp borte mot Lillestrøm fikk midtbanespilleren sin debut for førstelaget da han ble byttet inn to minutter før slutt. I 2022 ønsker Loftesnes-Bjune å få spille flere kamper for førstelaget.

– Dette året har jeg lyst til å få enda mer spilletid på A-laget og etter hvert vil jeg spille meg inn i startelleveren, sier Loftesnes-Bjune.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -