Åsane-veteran er ferdig i klubben

770
Joakim Hammersland (med ballen) etter en scoring for Åsane. Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Etter til sammen elleve sesonger i Åsane er Joakim Hammersland ferdig i klubben. 

Hammerslands kontrakt gikk ut etter 2021-sesongen. Åsane tilbød en kontraktsforlengelse, men partene har ikke kommet til enighet.

– Jeg var ønsket med videre, men verken tilbudet eller prosessen rundt en mulig forlengelse ble slik jeg hadde ønsket. Jeg kunne tenkt med tydeligere signaler på et tidligere tidspunkt. Ting tok tid, og Åsane var ikke tydelig nok på at de virkelig ville ha meg med, sier Hammersland til Åsanes hjemmeside.

Les også: 16-åring har signert proffkontrakt med Sandefjord

- Annonse -

31-åringen er usikker på om og hvor fotballkarrieren fortsetter.

– Jeg har en sivil jobb jeg trives i, så fotballen betyr ikke alt. Men jeg utelukker likevel ikke spill for en annen klubb, sier angrepsspilleren.

Med unntak av et opphold i Nest-Sotra fra 2014 til 2015, har Hammersland tilbrakt hele seniorkarrieren i Åsane.

Les også: Tidligere Premier League-keeper har signert for Tromsø

– Joakim var en av fem spillere i fjorårets tropp med over 200 kamper for klubben. De tilhører en generasjon som Åsane har mye å takke for, siteres Åsanes sportssjef Kåre Ingebrigtsen, og utdyper.

– Jeg håper Joakim vet at hele klubben setter enormt stor pris på den jobben han har gjort for Åsane over mange år. Han leverte til siste kamp, og det kan han være stolt av. Jeg blir ikke overrasket om han på et senere tidspunkt kommer tilbake i en annen rolle.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -