Åsane låner Arna-Bjørnar-talent

213
Maria Østervold. Bilde: Nicholas Noreng, Åsane Fotball Damer.

Åsane låner den 17 år gamle Arna-Bjørnar-spilleren Maria Østervold.

Østervold debuterte for Arna-Bjørnars førstelag i NM i 2019 mot nettopp Åsane da hun ble byttet inn sju minutter før slutt i 6-1-seieren. Tidligere i år debuterte hun i Toppserien mot LSK Kvinner (2-5). I tillegg ble hun tatt ut på forrige J19-landslagssamling.

Nå er 17-åringen klar for Åsane og 1. divisjon i jakten etter mer spilletid. Utlånsavtalen varer ut sesongen.

– Jeg håper jo på å få spilletid i sesongen, og med et opphold i Åsane håper jeg på at jeg kan ta videre steg og utvikle meg som fotballspiller. Jeg tror det vil hjelpe meg videre med at jeg får spilletid i 1.divisjon, og at jeg blir mer aktuell for et juniorlandslag, siteres Østervold i en pressemelding.

- Annonse -

Åsanes nysignering har allerede blitt litt kjent med sitt nye lag.

– Jeg var på trening i går, og det var gøy å kjenne på nivået på treningene, og så gleder jeg meg til å hjelpe laget fortsette å ta seire i de neste kampene, sier Østervold.

Midtbanespilleren har en forestilling om hvordan hun kan hjelpe laget på banen.

– Jeg liker godt å spille i alle de sentrale midtbanespillerrollene. Jeg er en spiller som løper mye, og er litt kreativ framover i banen, så jeg kan finne litt forskjellige løsninger, sier hun.

Åsanes hovedtrener Eirik Fjeldstad er fornøyd med at nok en ung spiller velger å spille for Åsane.

– Åsane må være det riktige steget for de unge jentene i regionen vår før de går i Toppserien. Vi er en god uviklingsarena for denne typen spillere, og det er derfor vi har hentet inn Maria, siteres han i pressemeldingen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -