Fysio og fysisk trener debuterte: Slik gikk søndagens treningskamper

517
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

På søndag spilte klubbene i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen og 1. divisjon kvinner en rekke treningskamper. Slik gikk kampene.

Bodø/Glimt – Tromsø 1-1 (1-0)

«Slaget om nord» endte uavgjort etter scoringer av Ulrik Saltnes og Moses Ebiye. Les vår kampreferat her.

Sarpsborg – Stabæk 2-2 (1-0)

I dagens andre kamp mellom to Eliteserie-klubber tok Sarpsborg ledelsen etter ti minutter. Joachim Soltvedt stanget ballen i mål. Da Jonathan Lindseth doblet ledelsen tjue minutter før slutt, tydet mye på at Sarpsborg skulle gå seirende ut av kampen. To minutter før slutt scoret Kosuke Kinoshita for Stabæk. Kun 47 sekunder senere utlignet debutanten Antonio Nusa.

Åsane – Sandviken 1-3 (0-1)

Kennya Cordner sendte Toppserie-klubben i ledelsen i dagens eneste treningskamp på damesiden. Guro Bergsvand doblet ledelsen etter en corner. De nesten hundre tilskuerne fikk grunn til å juble da Kristina Brudvik gjorde kampen spennende igjen. Maria Brochmann avgjorde imidlertid kampen for godt. Fotballnerd.no var tilstede med fotograf Brage Æsøy Titlestad. Se bildegalleri (Facebook) her.

Strømsgodset – Lillestrøm 2-3 (1-2)

På Marienlyst hentet Strømsgodset inn 0-2, men tapte kampen likevel. Lillestrøm-junioren Michael Isaksen sendte gjestene i ledelsen etter en halvtime. Kort tid senere økte Fredrik Krogstad. Allerede før pausen scoret Moses Mawa for vertene. Rett etter hvilen satte Fred Friday et straffespark i stolpen, men rett etterpå utlignet Simen Hammershaug. Åtte minutter før slutt sørget Kaan Kairinen for borteseieren. Kort tid senere fikk Ari Leifsson sitt andre gule kort, og Strømsgodset måtte avslutte kampen med ti spillere.

Fredrikstad – Ull/Kisa 4-1 (0-0)

Det ble ingen scoringer i en likevel underholde førsteomgang. Etter pausen scoret Alexander Zoulakis, Nicolay Solberg, Stray Molde og Kasander Getz for vertene, før Mikkel Rakneberg scoret Ull/Kisas eneste mål. I løpet av kampen byttet Fredrikstad inn både fysioterapeuten Håkon Wæhler og fysisk trener Torvald Berthelsen.

HamKam – Strømmen 2-0 (2-0)

Dagens siste treningskamp endte også med hjemmeseier. Kristian Eriksen og Jonas Enkerud scoret for HamKam. Det ble ingen nettkjenninger etter pausen i en kamp som hjemmelaget stort sett hadde god kontroll på.