Markus Nakkim: – Deilig å fortsette der vi slapp

471
Markus Nakkim scoret mot Grorud i gårsdagens treningskamp. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Mjøndalen fikk en god start på sesongen 2021 når de vant hele 5-2 i treningskampen mot Grorud. Mjøndalen-stopper Markus Nakkim åpnet scoringsballet med sin 1-0 scoring etter 15 minutter. 

Mjøndalen sin akilleshæl forrige sesong var at de scoret altfor få mål. Mot Grorud viste bruntrøyene seg frem fra sin beste side, og ga seg ikke før resultattavla viste 5-2.

Les også: DIREKTE: Mjøndalen – Grorud. Følg vår oppdatering fra kampen.

Markus Nakkim var selvsagt en fornøyd mann etter kampen:

- Annonse -

– Det er noe helt annet å spille kamp mot et annet lag. Man kan trene og spille så mange internkamper man vil, men kampsituasjon er alltid annerledes, sier Nakkim til Fotballnerd.no

Kampen ble spilt med 3 omganger av 30 minutter og det ble mange bytter på begge lag.

Mjøndalen sikret seg Eliteserieplassen etter kvalifisering mot Sogndal sist sesong.

– Deilig å fortsette der vi slapp – med scoring og seier (ref Sogndal) Vi har bare hatt 2-3 økter sammen, så dette var et sterkt resultat og en god prestasjon vi kan bygge videre på, sier Nakkim.

Klubbens uttalte målsetting er å etablere seg som topp 10 i Eliteserien. Nakkim støtter målsettingen og forteller:

– Det er ambisjonen for klubben, og vi som lag har som mål å komme høyere på tabellen enn vi gjorde i fjor. Så får vi se om vi kan nå målsetningen om topp 10 allerede i år.

Les også: Gauseth til Fotballnerd: – Vi drømmer om å etablere oss blant topp 10

Spissen Benjamin Stokke har returnert til Mjøndalen etter flere sesonger både i Danmark og nå sist Vålerenga. Det ble ingen scoringer fra Stokke i omgangen han spilte mot Grorud men det er en mann det er knyttet store forventninger til på Consto Arena denne sesongen.

– Er det Benjamin Stokke som blir deres stabile målscorer denne sesongen?

– Vi får håpe det. Vi er flere som må bidra. Men å ha en spiss som stabilt bidrar med mål er aldri feil, avslutter Nakkim til Fotballnerd.no

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -