Mjøndalen-spiller forlenger med klubben

199
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Mjøndalen har forlenget kontrakten med Stian Semb Aasmundsen. Den nye avtalen varer ut sesongen.

I utgangspunktet varte 31-åringens kontrakt kun ut juli i år. Nå er det klart at han forblir i Mjøndalen minst ut sesongen.

– I første omgang forlenger vi nå ut denne sesongen, så ser vi an situasjonen ved nyttår, sier Mjøndalens hovedtrener Vegard Hansen til klubbens hjemmeside.

Aasmundsen er i sin andre periode i Mjøndalen. I 2013 kom han fra Eik Tønsberg, og forlot klubben etter tre år til fordel for svenske Jönköping. Han tilbrakte 2018-sesongen i Kristiansund, før han var tilbake i brun drakt i mars 2019.

- Annonse -

– Kontrakten han skrev under da han kom fra Kristiansund gjaldt opprinnelig bare ut juli, og vi er glade for å ha sikret oss Stian minst ut sesongen. Han spilte en bra kamp i går og blir viktig for oss utover, sier Hansen.

Til sammen har Aasmundsen spilt 112 kamper i Eliteserien, 65 av dem for Mjøndalen. Denne sesongen har han vært på banen i fem av lagets seks kamper. Fire ganger ble 31-åringen byttet inn, senest da laget spilte «Ælv Classico».

Spilleren er fornøyd med å fortsette karrieren i Mjøndalen.

– Vi har en spennende spillergruppe som jeg er glad for å fortsatt være en del av. I første omgang var det naturlig å tenke forlengelse ut denne sesongen, siden kontrakten min går ut i sommer. Jeg takker klubben for tilliten og gleder meg til å bidra videre i MIF, siteres Aasmundsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -