6.div avd.2 Hordaland: Dale v Neptun 3-12; Ohma og Jørgensen med hvert sitt hatrick!

50
Kristian Rosten Ohma. Foto: Privat

Dale var verter for Neptun da de møttes i 4.serierunde. Neptun vant 12-3 i en kamp der Kristian Rosten Ohma og Simen Havnes Jørgensen scoret hvert sitt hatrick. De øvrige målene ble scoret av Jonathan Gade Utne, Hans Kristian Bremnes, Joachim Bendixen Husevåg (2), Christian Thue og Marius Manger. Ved pause sto det 0-6.

Hjemmelagets mål ble signert av Remi Skaftun Søvik (2) og Even Johansen Indrebø.

fotballberd.no fikk følgende referat fra 3-målsscorer, Kristian Rosten Ohma:

Standarden til kampen ble tydelig satt allerede under oppvarmingen. Kombinasjon – og pasningsspillet var solid, og intensiteten i gjenvinningsfasen var høy. Det var tydelig at laget var mentalt innstilt og klare for oppgaven som stod foran oss. Vi etablerte et solid og høyt press tidlig i kampen, noe som betalte seg med en tidlig scoring. Utover omgangen hadde vi god kontroll på kampen, og laget jobbet godt med de taktiske aspektene vi diskuterte i forkant av kampen. Vi utnyttet rommene som oppstod på grunn av Dales høytstående forsvar og fant flyt i pasningsspillet mellom lagdelene til motstanderen. Likevel, oppleves det som at vi burde tatt bedre vare på sjansene våre, og hatt en større ledelse til pause.

Teamtalk Neptus Fotball. Foto: Privat

Akershus 7.div: Hauerseter2 v Rælingen2 endte 4-10 i serieåpningen (pause 2-9) – Fotballnerd.no

Til andre omgang gjorde vi noen utskiftninger slik at vi kunne dra nytte av bredden i stallen. Vi hadde også den store gleden av å se to spillere debutere, og vi ser fram til at dette markerer starten på forhåpentligvis mange Neptun kamper. Andre omgang startet bra med noen scoringer, før en periode i andre omgangen hvor prestasjonen i spillet vårt sank noen hakk. Vi diskuterte i pausen viktigheten av å ikke slippe inn mål i kampen, så å tillate tre mål var til stor frustrasjon. Imidlertid, utover i omgangen omsatte vi sjanser til mål, og vinner fullt fortjent kampen. Laget befinner seg for tiden i en god flytsone, der samspillet mellom spillerne utvikler seg positivt for hver kamp som går. Med blikket rettet mot kommende utfordringer, er vi forberedt på å opprettholde og bygge videre på de gode resultatene vi har vist tidlig i sesongen, avslutter Rosten Ohma til fotballnerd.no

Neptun åpnet sesongen med 2-2 borte mot NHHI, så 2-1 seier hjemme mot Nordnes og 3-2 seier borte mot Sædalen2.

Dale startet sesongen med 5-3 seier hjemme mot Nymark3, tapte hele 12-2 borte mot Sædalen 2, og så 5-0 seier borte mot Sandviken2.

Sunnmøre 4.div: Dragoti Esmerald scoret 4 mål da Aksla vant 7-5 borte mot Ørsta! – Fotballnerd.no

I kampen Sædalen2 v Dale, scoret Casper Andreas Mengkrogen Madsen hatrick.

Mamouna Gbamou scoret 4 goaler da Djerv2 vant 7-2 borte mot Sleipner.

Neptun topper tabellen med 10 poeng på 4 kamper. Sleipner ligger sist med 0 poeng etter 3 spilte kamper.

Pyyroteknikk Neptun Fotball. Foto: Privat

Neptun møter Djerv2 14.mai kl. 19:30 på Vadmyra kunstgress.