Funn under hjertesjekk: KFUM-stopper tar pause fra fotball

348

Jørgen Hammer (til høyre). Bilde: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no.

Etter funn under hjertesjekk setter KFUMs midtstopper Jørgen Hammer fotballkarrieren på vent.

På grunn av en ankelskade har Hammer kun fått to korte innhopp i 2021-sesongen for KFUM. 30-åringen er nesten kvitt skadeproblemene, men funn under hjertesjekk står i veien for planene om comeback.

– Under en rutinemessig kontroll før sesongen ble det påvist noe som kunne indikere at jeg hadde en økt risiko for alvorlig hjerterytmeforstyrrelser. Vi sjekket det videre hos eksperter som gjorde de samme funnene. De henviste meg til Rikshospitalet som nå skal ta saken videre. Jeg skal dit i august, og velger dermed ikke å ta unødvendig risiko frem til ting er helt avklart, sier Hammer til klubbens hjemmeside, og utdyper:

- Annonse -

– Jeg har følt at jeg har strukket strikken for langt med tanke på risiko, og velger derfor å trappe ned til situasjonen er helt avklart. Men, det er viktig å si at dette er noe som jeg kan bli frisk fra, men da kreves det et inngrep som ikke er så omfattende, men det som tar tid er å få timen til inngrepet.

Midtstopperen har vært en viktig bidragsyter for Oslo-klubben de siste årene, og vært fast inventar i lagets midtforsvar. Etter overgangen fra Start sommeren 2015 har Hammer spilt 95 seriekamper (sju mål) for klubben.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -