Første treningskamp for Lyn hjemme mot Follo

257
Pengene strømmer inn etter etableringen av 50+1-modellen i Lyn 1896 fotball. Foto: Rune Krem/ Flickr

Lyn 1896 FK møter Follo til sin første treningskamp den 10. juli, men først skal spillerne ut i en to ukers ferie.


Lyn 1896 FK har for alvor startet sesongforberedelsene mot en sesong som kan by på opprykk fra Norsk Tipping-ligaen, avdeling 4. Jeg har Lyn 1896 FK som storfavoritter til opprykk til PostNord-ligaen.

Fysisk test gjennomført

Forrige torsdag gjennomførte en fysisk test – etter rapportene skal det har vært en veldig bra test som ble gjennomført. Første treningskamp for Lyn vil bli hjemme mot divisjonskollegaene Follo FK som tilhører i avdeling 2. Men først skal spillere, trenere og øvrige i støtteapparatet ha en to ukers fotballferie.

Treningskampene ikke spikret

Det betyr igjen at Lyn 1896 FK endelig kan gjennomføre sin første treningskamp. Deretter vil det være veldig få treningskamper mot seriestarten som er beregnet til første helgen i august for lagene i Norsk Tipping-ligaen.

Daglig leder bekrefter

Etter en samtale med daglig leder i Lyn 1896 FK (Bjørn Gahn Jønsberg). Hvor han bekrefter at det ikke vil bli mange treningskamper inn mot seriestarten. Det blir også mulig en NM-kamp, men det er ikke hundreprosent spikret. Lyn ser også på muligheten for en treningskamp borte mot Gjelleråsen. 

Det store spørsmålet er hvor Lyn 1896 FK står etter en så lang fotballforbudt mot seriespill og treninger. Etter flere kilder som vi har snakket med, så skal spillerne ha fått utdelt et individuelt treningsprogram fra hovedtrener Bent Inge Johnsen.

- Annonse -

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -