Høydepunkt og mål fra Toppseriekampene

226
Emilie Haavi scoret fire ganger mot Klepp. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Det ble spilt fire kamper i Toppserien tirsdag kveld. Her kan du se målene.

Rosenborg – Avaldsnes 1-0 (1-0)
Mål: 1-0 Lisa-Marie Karlseng Utland (19)

-Første omgang var bra og vi kommer til to-tre sjanser. Andre omgang var ikke bra, men det er veldig fint at vi får med oss tre poeng, sier Lisa-Marie Karlseng Utland til Fotballnerd.no.

-Dere seiler opp som en av seriefavorittene?

-Vi har lyst til å vinne serien. Det er målet, men da må vi prestere bedre enn i dag, sier Utland.

Vålerenga – Arna Bjørnar 2-0 (0-0)
Mål: 1-0  Ingibjörg Sigurdardottir  (71) 2-0 Amanda Andradottir (75)

Klepp – LSK 1-5 (1-3)
Mål: 0-1 Emilie Haavi (12), 1-1 Marie-Yasmine D’Anjou (13), 1-2 Haavi (23), 1-3 Haavi (40), 1-4 Haavi (58) og 1-5 Mimmi Löfwenius Veum (88)

Sandviken – Lyn 5-0 (4-0)
Mål: 1-0 Elisabeth Terland (2), 2-0 Lisa Naalsund (12), 3-0 Maria Dybwad Brochmann (25), 4-0 Vilde Hasund (34) og 5-0 Elisabeth Terland (67)

-Det er kamp hvor vi har mye ball og vi får satt opp gode angrep. Vi vinner til slutt 5-0 og det er bra, sier Elisabeth Terland til Fotballnerd.no.