Maalen ferdig som Ranheim-trener

518
Svein Maalen (t.v.) er ferdig som Ranheim.-trener. Foto: Ranheim fotball

Svein Maalen er ferdig som Ranheim-trener. Partene er blitt enige om å skille lag og offentliggjorde det tirsdag.

Maalen fikk jobben som assistenttrener i 2013 og ble hovedtrener i 2015. Men nå er det slutt.

– Jeg har hatt utrolige år i Ranheim og hatt gleden av å gi mitt bidrag til at klubben har gått fra å være en liten underdog til å bli en klubb som kan konkurrere med de største i norsk fotball. Jeg har i alle år gitt alt av meg selv til det beste for klubben og vil takke alle spillerne og de i trenerteam og støtteapparat for alle opplevelser vi har delt, både nedturer og oppturer, sier Svein Maalen og fortsetter:

-Jeg er stolt over det vi sammen har skapt, og det ville heller ikke skjedd uten et fantastisk engasjement fra frivillige, supportere og sponsorer. Jeg vil takke dere alle. Jeg er en profesjonell fotballtrener og har blitt voksen i Ranheim, ambisjonene mine for fremtiden er store og jeg ser fram til å jobbe videre med toppfotball i årene fremover også, sier Svein Maalen til Ranheim sine nettsider.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -