KFUM-måldebutant fornøyd etter seier mot Ull/Kisa: – Veldig god kamp

105
KFUM Oslo, her fra oppgjøret mot Sandnes Ulf i 2020. Foto: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no

Philip Romsaas sendte KFUM på vinnersporet med sitt første mål i OBOS-ligaen. 22-åringen er fornøyd med både lagets og sin egen prestasjon.

– Det var Alagie (Sanyang, red. anm.) som fikk den ute på venstre kant, så kom jeg skjærende innover. Så fikk jeg den ved første stolpe og satte den i nærmeste, beskriver Romsaas sin debutscoring i OBOS-ligaen, sier Philip Romsaas til Fotballnerd.no.

Etter 26 minutter sendte angrepsspilleren KFUM i ledelsen mot Ull/Kisa i det som skulle ende i en 4-0-seier. Romsaas forteller at det var en veldig god følelse å få sitt første mål.

– Det føles utrolig godt. Jeg føler det løsna litt nå siden jeg fikk putta en. Det viktigste var å få med seg tre poeng, men det er ekstra bonus å få med seg mål og, forteller han.

- Annonse -

– Veldig god kamp i dag

22-åringen er fornøyd med lagets prestasjon. Etter kun ett poeng i de første tre kampene tok KFUM sin første seier denne sesongen.

– Jeg tenker vi hadde en veldig god kamp i dag. Vi har henta oss opp fra de tidligere kampene. Vi hadde et mye mer direkte spill og traff på pasningene i dag, så det var en god kamp., mener Romsaas.

Måldebutanten var svært delaktig i seieren, ikke bare på grunn av scoringen. Før 3-0-målet slo han innlegget mot Sanyang som endte opp med å sette returen etter en redning av Stefan Hagerup. Før 4-0-målet spilte han den målgivende pasningen til Sanyang. Romsaas hadde dermed god grunn til å være fornøyd med egen innsats.

– Det var en fin prestasjon av meg i dag. Det var vel én assist jeg fikk med meg, kanskje to.

Oslo-derby venter

Etter pausen neste helg venter et Oslo-derby på KFUM: 12. juni spiller laget borte mot Grorud. Romsaas mener laget må jobbe hardt inn mot denne kampen.

– Vi skal vel ha et par rolige økter nå de første dagene, men så må vi bare fortsette å trene hardt og trene med kvalitet fremover. Vi kan ikke slippe oss ned nå, selv om vi har fått med oss en seier.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -