Stian Ringstad etter stortap mot KFUM: – Nå må vi nullstille litt

239
Stian Ringstad. Bilde: Steindy, Wikimedia.

Ull/Kisa gikk på et 4-0-tap i Oslo mot KFUM. Stian Ringstad mener særlig den defensive prestasjonen var for dårlig.

– Vi kommer greit i gang i førsteomgang. Vi skaper litt sjanser, men setter jo ikke ballen. Det blir avgjort i begge bokser i dag. I andreomgangen er vi ikke gode nok og taper fortjent, sier Stian Ringstad til Fotballnerd.no etter kampen mot KFUM.

Den beste av sjansene hadde Ole Sebastian Sundgot. Etter et kvarter kom han alene med Knut Andre Skjæstein, men klarte ikke å overvinne keeperen.

– Jeg syns vi skaper litt mer offensivt i dag enn vi har gjort på lenge, men vi er altfor dårlige defensivt, så nå må vi hjem og bruke den tida godt. Vi får en frihelg og to gode treningsuker, og får terpe på det defensive og sette det litt sammen, slik at vi står bedre i kampene, så skal vi ta Stjørdals-Blink hjemme, analyserer Ringstad.

- Annonse -

Les også: KFUM-måldebutant fornøyd etter seier mot Ull/Kisa: – Veldig god kamp

De defensive svakhetene som Ringstad påpeker resulterte i fire baklengsmål mot KFUM. Philip Romsaas og Tore André Sørås sendte vertene i ledelsen før pausen, mens to scoringer av Alagie Sanyang punkterte kampen i andreomgangen.

– Nå må vi nullstille litt, glemme den kampen her, selvfølgelig analysere og se hva som må bli bedre, så må vi få gode treninger. Nå har vi en treningskamp allerede på fredag. Vi må bruke det godt, hvile litt i helgen, og så få en kjempeuke inn mot Stjørdals-Blink, mener Ringstad.

Etter fire kamper har Ull/Kisa kun ett poeng i OBOS-ligaen. Dette er færrest av alle lag i serien, og dermed ligger klubben på sisteplassen.

– Det er klart at det ikke er noe ideell start. Nå har det blitt som det har blitt på de første fire kampene. Vi rota bort fire poeng på overtid også i de andre bortekampene. Nå har vi hatt tre bortekamper, nå får vi steppe opp litt og være gode hjemme, så tror jeg det skal bli mye bedre, sier Ringstad.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -