Skadeplaget KFUM-midtstopper legger opp

247
KFUM Oslo, her fra oppgjøret mot Sandnes Ulf i 2020. Foto: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no

KFUM-midtstopperen Håkon Aalmen legger opp. 30-åringen sliter med komplikasjoner etter at han røk korsbåndet.

Aalmen røk korsbåndet på trening sommeren 2019. Komplikasjoner har resultert i at midtstopperen måtte gjennom flere inngrep.

– Det er ikke til å legge skjul på at det har vært et lite mareritt. Det er ingen tvil om at jeg har vært svært uheldig. Jeg har mottatt en sakkyndig vurdering og de har kommet fram til at det dessverre har vært en svikt i oppfølgingen jeg har fått, og at det etter alt å dømme vil bli ansett for å være en behandlingsskade, sier Aalmen til KFUMs hjemmeside.

Les også: Helgens fotballmeny

- Annonse -

30-åringen vil ifølge klubben ha en permanent medisinsk invaliditet på 15-20 prosent og aldri kunne løpe normalt igjen. Han er tydelig på at problemene ikke har noe med klubbens oppfølging å gjøre.

– Det har heldigvis blitt en del bedre etter den tredje operasjonen. Nå, etter snart to år, går jeg endelig tilnærmet normalt, og jeg har ikke noe særlig med smerter i det daglige. Jeg ser endelig litt framover igjen nå, sier Aalmen.

Les også: Sogndal-talent lånes ut til PostNord-klubb

Midtstopperen kom til KFUM i januar 2017 fra Brumunddal. Tidligere var han aktiv for HamKam. For KFUM spilte han 46 offisielle kamper (tre mål), og bidro til at lahet rykket opp til OBOS-ligaen i 2018.

– Håkon var en vinner. I opprykkssesongen spilte han alt med unntak av fem kamper. De kampene vant vi ikke. Håkon var med andre ord helt sentral i den historiske sesongen for klubben. Det han har opplevd de siste par årene er bare trist, men jeg håper han kan få brukt fotballkunnskapen og fotballgleden på andre arenaer framover, sier KFUMs trener Jørgen Isnes.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -