5 ting fra kampen Arsenal – Barcelona

623

Vi har sett på 5 ting fra kampen mellom Arsenal og Barcelona tirsdag kveld i Champions League.

1. Barcelona spilte med de samme spillerne i 90. minutter

Barcelona treneren Luis Enrique byttet ikke spillere i løpet av kampen. Han spilte med de samme 11, som i fjor vant Champions League-finalen mot Juventus. Hvor de beste spillerne fikk lov til å spille samtlige 90 minutter, noe som førte til at spanjolene vant kampen.

2. Arsenal var dårlig i presset, og ønkset ikke å stå høyt i banen

- Annonse -

Malaga og Atletico Madrid er to av klubbene som har lykkes med å stå høyt opp i bane-spillet mot Barcelona, men Arsene Wenger valgte å ligge lavt, noe som Arsenal har hatt suksess mot de store lagene. Med alle spillerne bak ballen, for å være mest kompakt defensivt, for så å være lynrask på kontringer.

3. Barcelona fikk problemer med Arsenals direkte spill

Arsenal tillot Barcelona å ha mye ball, men når Arsenal fikk kjøre kontra. Det så ut til å gi Barcelona problemer – spesielt i første omgang, hvor det virket som det harde kampprogrammet så ut til å sitte ennå i bena.

4. Barcelona var bedre etter pausen

Arsenal visste før kampen at dem måtte bruke tid på å slite Barcelona i stykker. Det klarte de ikke, og det ble straffet i andre omgang, hvor dem vanligvis er bedre en i første omgangen i Premier League.

5. MSN er verdens beste trio

Det er ingen tvil. Messi, Suarez og Neymar er verdens beste trio for øyeblikket – og kanskje det aller beste vi har sett? De tre skapte det første målet, og trioen har nå scoret over 90 mål denne sesongen.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -