700 millioner: Liverpool forbereder bud på Salah-erstatning

3743
Neste stopp Saudi Arabia for Mohamed Salah? Foto: Skjermdump, Youtube.

Liverpool forbereder seg for tiden på et liv uten Mohamed Salah.

Det er usikkerhet angående Salahs fremtid på Anfield, hvor kantspilleren bare har ett år igjen av sin kontrakt, og det er ingen forhandlinger om en forlengelse.

Det er også stor interesse fra Saudi-Arabia, som også sist år var ute etter den egyptiske stjernen.

Dermed kan Salah allerede være fortid til sommeren, og derfor tenker The Reds nå på alternativer. Liverpool har angivelig et godt øye til Salahs landsmann, Omar Marmoush, fra Eintracht Frankfurt.

- Annonse -

Dette skriver Mundo Deportivo.

Klubben fra Anfield skal til og med være klar med 700 millioner kroner.

Marmoush har hatt en fantastisk sesong i Bundesligaen, etter at han byttet til Eintracht Frankfurt fra Wolfsburg forrige sommer.

25 år gamle Marmoush har scoret 10 mål og assistert ytterligere seks mål for Eintracht Frankfurt, som for øyeblikket befinner seg på en sjetteplass i Tysklands beste liga.

Marmoush spilte side om side med Salah for Egypt, som røk ut i åttendedelsfinalen i Africa Cup of Nations tidligere i år.

Det er noe av en oppgave å forberede seg på Salahs exit. Den egyptiske stjernen ankom til Liverpool i 2017, og siden da har han scoret 207 mål i 337 kamper.

I løpet av sin tid på Liverpool-laget har han vunnet Premier League, Champions League, FA Cupen og Carabao Cupen to ganger.

Det kan legges til enda flere titler til CV-en denne sesongen, hvor Liverpool fortsatt kjemper om gullet i både Europa League og Premier League.

Klopps lag, som nå ligger som nummer to i Premier League, besøker søndag Brighton.

Engelsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe

Ventura utenfor grensen for videre spill i PGA-comebacket

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -