AC Milan videre til semi i Coppa Italia

131

Milan tok seg videre til semifinale i Coppa Italia etter 2-1 seier over Carpi FC 1909. Slik som Milan presterer i Serie A, kan det kanskje være Coppa Italia som er muligheten for å ta med seg sølvtøy hjem til San Siro denne sesongen, allerede søndag møter de Fiorentina, som denne sesongen har prestert langt bedre.

Kvartfinalen starter godt for Milan som gikk opp til 1-o ved Carlos Bacca i det 14. minutt, dette etter pasning fra Keisuke Honda. M’Baye Niang legger på til 2-0 etter pasning fra Carlos Bacca. Milan ser sterke ut i første omgang, og det virker som denne kampen er avgjort.

Det skal vises seg at dette ikke er helt tilfelle. Kun 5 minutter etter pause viser Carpi at de ikke har noen tanker om å gi opp, Carpi reduserer til 2-1 etter scoring av Matteo Mancosu, assist Kevin Lasagna. Dette er en herlig scoring hvor Milans forsvar blir løpt ifra. Kampen virker langt mer åpen i 2. omgang, men Milan tar seg videre til semifinalen.

I de resterende kvartfinalene møtes ->

Spezia Calcio – US Allesandria 1912 (mandag 18/1)

SSC Napoli – Inter Milan (tirsdag 19/1)

SS Lazio – Juventus FC (onsdag 20/1)

Allesandria leder LEGA PRO – GIRONE A, mens Spezia Calcio for øyeblikket holder 12. plassen i Serie B. Uansett vinner i denne kampen vil de få en tøff motstander i semifinale.

Serie A/TIM er nå halvspilt, og allerede lørdag og søndag spilles det full runde (20).