Akershus 4 div: Marius Vestbø Rødsrud scoret 4 mål for Gjerdrum, men laget tapte 6-5 borte for Blaker!

799

Blaker IL    Gjerdrum fotball logo

Akershus 4 div: Blaker – Gjerdrum 6-5!

Når Gjerdrum-spiller Marius Vestbø Rødsrud scorer hele 4 mål i en kamp, skal du normalt sett vinne kampen, men Gjerdrum tapte med «hockeyresultatet» 6-5 i toppkampen borte mot Blaker mandagen.

Begge lagene hadde 23 poeng foran kampen og var plassert på 2.- og 3.plassen på tabellen.

Slik kom scoringene:

1-0, etter 7 min ved Martin Mathisen

2-0, etter 15 min ved Sander Svardahl

2-1, etter 24 min ved Marius Vestbø Rødsrud

3-1, etter 44 min ved Per Einar Martila, som var pauseresultatet.

3-2, etter 55 min ved Marius Vestbø Rødsrud

3-3, etter 60 min ved Marius Vestbø Rødsrud

4-3, etter 75 min ved Per Einar Martila

5-3, etter 77 min ved Per Einar Martila

6-3, etter 80 min selvmål av Vebjørn Sangnæs!

6-4, etter 81 min ved Joachim Solheim

6-5, etter 85 min ved Marius Vestbø Rødsrud

Hjemmelagets toppscorer, Per Einar Martila, scoret hatrick, og Blaker ligger nå på 2.plass med 26 poeng, 2 poeng bak Gjelleråsen, som har en kamp mindre spilt. Gjerdrum på 3.plass, har også en kamp til gode på Blaker, og ligger nå 3 poeng bak.

Målsettingen før sesongstart for Martila, var å score et mål i snitt i hver kamp, og etter 14 kamper, har han scoret 15 mål.

Gjerdrum skapte ny spenning i kampen da 4-målsscorer Rødsrud utlignet til 3-3, men i løpet av 5 minutter, ledet Blaker 6-3! Men Gjerdrum skapte ny spenning i kampen da de reduserte til 6-5 da det gjensto 5 min igjen av kampen, men flere mål ble det ikke på Bruvollen.

3-1 scoringen til Martila var av det vakre slaget, da han fyrte av et skudd fra 25 meter!

Blaker var effektive og viste godt kontringsspill, og resultatene denne sesongen kommer av god treningsinnsats samt at laget er hardtarbeidende og samspilte.

I siste serierunde den 15.okt, får Gjerdrum muligheten til å revansjere seg mot Blaker, når lagene møtes igjen til ny seriekamp i Gjerdrum.

Blakers lag: Bjørnstad, Thoreid, Mathisen, Haug, Kristiansen, Eid, Nordseth, Svardahl, Egeberg, Karlsson, Martila

Gjerdrums lag: Konterud, Sangnæs, Hagen, V.Reinli, O.G.Reinli, Løvseth, Solheim, Eng, Aadnøy, Rødsrud, Hushagen