Raumnes & Årnes tapte 0-2 hjemme for Eidsvold IF

187
Raumnes & Årnes tok imot Eidsvold IF til seriekamp. Fotograf: Patrick Elvethun Hansen

2. serierunde ble sparket i gang i kveld der Raumnes & Årnes fikk Eidsvold IF på besøk.

Hjemmelaget måtte gi tapt for gjestene fra Eidsvoll og kampen endte 0-2 der Fredrik Alexander Johansen Kristiansen scoret begge målene før pause.

Bortelaget stilte med 4 debutanter i lagoppstillingen, men reiste hjem med alle poengene.

En skadet Patrick Elvethun Hansen for hjemmelaget, kommer her med en kamprapport:

Kampen starter elendig med EIF-mål etter kun 5 minutter. Vi taper stort sett alt av dueller 1 mot 1 i første omgang, og EIF kriger rett å slett bedre enn oss. 2-0 kommer etter at vi bruker for lang tid med ball/for mange touch og de kontrer enkelt inn mål nr 2. Vi har et par halvsjanser bare.
Hever oss betraktelig i 2. omgang og ruller opp noen fine angrep. Klarer å spille oss inn i mellomrom og ut på kant, men det stopper litt opp når vi nærmer oss 16 meteren deres. Lasse Holum Hansen har en gedigen mulighet til å redusere til 1-2, men en som vanlig god Glenn Wilsgård i målet deres gjør en god redning. Presser de bra siste 10-15, men klarer ikke å få ballen i mål dessverre, avslutter Patrick til fotballnerd.no
Kampbilde. Fotograf: Patrick Elvethun Hansen
I en annen 4.div kamp, tapte Blaker hjemme for Lørenskog 2 med 1-4, der bl.a. Ari Bewianberg scoret to av målene til gjestene fra Lørenskog.
Sørumsand tapte 2-7 (!) hjemme for Skjetten der Jonathan Nathaniel Nystad Monteiro og Stian Sandberg scoret to mål hver, noe som igjen betyr at Sørumsand står med 0 poeng etter 2 kamper, mens Skjetten står med full poengpott.
Eidsvold Turn 2 vant 4-0 over Fjellhamar, der bortelagets keeper, Henrik Omenås Bolstad fikk se det røde kortet etter 68 spilte minutter på stillingen 4-0.