Akershus 4.div, 5.runde: Fu/Vo stoppet Ull/Kisa 2s seiersmarsj, vant 4-2 på Jessheim

298

Dramatisk 2.omg på Jessheim, der bortelaget fikk Jens Ihler utvist og Andrè Thomsen reddet straffe. Det tente Fu/Vo som avgjorde kampen med to mål i slutten av kampen og vant 4-2. Ull/Kisa 2 gikk dermed på sitt første poengtap i årets sesong.

Kløfta cruiser videre og vant på nytt da Skedsmo 2 ble sendt hjem med 1-3 tap.

Raumnes & Årnes gikk på det femte strake tapet og er eneste laget uten poeng.

Sørumsand vant 4-0 borte mot Fet, mens Hauerseter snudde kampen borte mot Eidsvold TF 2 og vant 5-4. Ved pause ledet hjemmelaget 3-1.

Aurskog-Høland cruiser også videre på sin seiersmarsj da laget tok sine fjerde strake seier og har full pott med 12 poeng.

RESULTATER 5.SERIERUNDE:

Ull/Kisa 2 – Funnefoss/Vormsund 2-4

Jens Ihler fikk direkte rødt kort etter 86.min på stillingen 2-2 og det ble dømt straffe, som ble resultatløs. Kim Brenna og Ørjan Hopen ble begge to-målsscorere.

4.div: Fu/Vo fikk kjørt seg i 2.omg, men avgjorde på slutten og vant 4-2 på Jessheim

Kløfta – Skedsmo 2 3-1

Remi Christoffer Rød scoret sitt åttende seriemål og er toppscorer i 4.div.

Strømmen 2 – Blaker 1-2

Martin Nordseth scoret begge målene for Blaker i en kamp der hjemmelaget ledet 1-0 ved pause

Fet – Sørumsand  0-4

Saeed Ahmad Rahim scoret hattrick for bortelaget og står nå med 5 fulltreffere så langt.

Rælingen – Aurskog-Høland 0-2

Eidsvold IF – Raumnes & Årnes 3-0

rapport fra Mads Elvethun Hansen hos R&Å: Vi slipper nok en gang inn for enkle mål. Og vi scorer heller ikke da Wilsgård står en kjempe match. Da vinner man ikke. Vi spiller til tider god fotball om vi tar med noe positivt, avslutter Mads til fotballnerd.no

Eidsvold TF 2 – Hauerseter 4-5

Nikolai Kullblikk eneste 2-målsscorer i oppgjøret i en kamp der Abdirahman Hassan ble matchvinner i det 78.min.

Tabellen, toppscorerstatistikken og kampplan for neste serierunde, finner du HER