Marcelo innrømmer at Bayern skulle hatt straffe

179

Den brasilianske venstrebacken Marcelo innrømmer at Bayern München skulle hatt straffespark.

Real Madrid sikret seg finaleplassen, men det var ikke uten drama i den siste kampen mellom de to storklubbene av årets semifinale i Champions League.  Utfallet kunne kanskje ha vært annerledes om tyskerne hadde fått tildelt straffesparket på 1-1. Bildene viser at ballen traff hånden på Marcelo.

Marcelo innrømmer at Bayern skulle hatt straffe

Det var en hånd på ballen. Den traff meg i hånden, og jeg tenker at det var straffespark. Jeg ville lyve hvis jeg sa at ballen ikke traff meg, men sånn er fotball, sa Marcelo etter kampen ifølge Reuters.

Skapte mest sjanser

- Annonse -

Tyskerne hadde flere store muligheter til å vinne kampen, og ta seg til en Finale. For Bayern-spillerne var det ekstra surt å ryke ut, etter at de skapte de fleste sjansene. Men keeper feil og dårlig markering, straffer seg fort i dette selskapet.

Kan takke oss selv

Bayern München-kapteinen Thomas Müller er klar på at vi har kun oss selv å takke i at klubben røyk ut av Champions League.

– Dommeren gjorde en god jobb, vi tapte ikke kampen på grunn av ham. Målvakten Keylor Navas var fantastisk, han reddet Real Madrid ved flere anledninger. Vi må bare sette oss ned og analysere hva vi gjorde galt i disse to kampene, sa Müller til Marca.

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -