4.div: Fu/Vo fikk kjørt seg i 2.omg, men avgjorde på slutten og vant 4-2 på Jessheim

491
Ull/Kisa 2 v Fu/Vo endte 2-4 etter en dramatisk 2.omg. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Ull/Kisa 2 tok imot Fu/Vo til 4.divisjonskamp og i forkant av oppgjøret, sto hjemmelaget med full pott på 4 kamper og 12 poeng, mens Fu/Vo med 2 spilte kamper, hadde 4 poeng.

Hjemmelaget stilte med mange juniorspillere siden Ull/Kisa har en cupkamp som skal spilles borte mot Kjelsås onsdagen. Fu/Vo var tross alt, en liten favoritt før avspark.

Kim Brenna hos bortelaget prøvde seg med et skudd etter 7 min, men Christoffer Gjertsen i Kisa-målet slår skuddet til corner.

Kvarteret er spilt når Brenna er på farten igjen, men forsøket på lobb over keeper, ble til side for målet og endte resultatløst.

Så er 18 min spilt når Ørjan Hopen slår en flott langpasning retning Brenna, går via en motspiller, men havner hos Brenna, og sistnevnte gjør ingen feil og setter ballen tilside for Gjertsen. Bortelaget tar ledelsen på Jessheim.

En meget god Fredrik Ullersmo prøver skuddfoten når halvtimen er spilt, men forsøket går rett på keeper, Andrè Thomsen, i Fu/Vo-målet.

Ørjan Hopen får en god mulighet på et frispark etter 38 min, men keeper Gjertsen slår til corner.

Rett før hvilen, får Hevar Taymur hos hjemmelaget en stor målsjanse, men hans heading går over mål, her burde det stått 1-1, men lagene går til pause på stillingen 0-1.

Ull/Kisa 2 v Fu/Vo. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

FOR EN 2.OMGANG!!!

Åpningen av den siste 45 min, startet med et skudd fra Ullersmo rett på keeper Thomsen. Kort tid etter, prøver Hopen å finne Brenna med en flott stikker, men Gjertsen kommer ut og avverger en stor sjanse for bortelaget.

Kim Brenna treffer stolpen med et skudd etter 52 min, her kunne Fu/Vo økt til 2-0.

Jens Ihler hos Fu/Vo, som kom inn etter hvilen, sender avgårde et skudd fra 18 meter, og treffer også stolpen! Brenna prøver seg på nytt etter 61 min, men Gjertsen slår til innkast.

Så kommer hjemmelaget fossende fremover, og får lagt inn foran mål, her får Sander Forø en dobbeltsjanse, siden Thomsen gir en retur, og på siste forsøket får han ballen i mål, og det står 1-1.

6 min senere, er hjemmelaget på farten igjen, og innlegget finner måltyven Fredrik Ullersmo, som lett kan sette ballen i mål og Ull/Kisa 2 har snudd kampen og leder 2-1!

Så viser kampuret 71 min når Armin Sistek header i tverrliggeren på en corner fra Hopen, nær 2-2 for bortelaget! Så ropes det på straffe i samme situasjon, men dommeren vinker spillet videre.

78 min spilt når Ullersmo kommer alene med keeper Thomsen, men Thomsen redder og gir en retur, som Christian Hageberg setter over mål! Minuttet etter, scorer Hopen direkte på corner han selv tar, og utligner til 2-2!

6 min før slutt, gjør Ihler en stor feil og Ullersmo fosser fremover, men blir felt rett innenfor 16-meteren av Ihler, han ser det røde kortet, mens Martin Søreide gjør seg klar fra 11-meteren. Mens Ihler er på vei mot garderoben, redder Thomsen straffen med en klasseredning, og det står fortsatt 2-2.

88 min er spilt når Sistek finner Brenna med en flott stikker retning 16-meteren, og Brenna gjør ingen feil alene med Gjertsen, og scorer 3-2 målet til bortelaget. Minuttet etter, treffer Ullersmo stolpen med et skudd, nær 3-3!

Men Ørjan Hopen fastsetter sluttresultatet til 4-2 for Fu/Vo når han skrur ballen under tverrliggeren på et frispark ca 18 meters hold, nydelig utført!

Fu/Vo var best effektive foran goal og påførte hjemmelaget sitt første tap for sesongen og sitt første poengtap.

Fu/Vo vant forøvrig begge ligakampene i 2016 mot Ull/Kisa 2, begge oppgjørene endte med 4-0 seier.

Vi fikk følgende oppsummering av bortelagets trener, Ørjan Heiberg: Dette var ikke noen god fotballkamp av oss! Vi har god kontroll og leder 1-0 til pause, men skaper ikke mye. Vi snakker i pausen om at vi må løfte oss litt, noe vi ikke klarer. Kisa står på i 2.omg, er et godt fotballag med flere gode spillere. Vi inviterer de inn i kampen og Kisa snur 0-1 til 2-1. Så får vi en mann mindre ved straffesituasjonen. Vi får skikkelig tenning når straffen blir reddet, vi får opp tempoet de siste 10 min og vinner 4-2. Vi trakk det lengste strået etter en svak fotballkamp.

Hvordan ser du på neste ligaoppgjør mot Kløfta? Det blir en ny tøff match, et fysisk tøft møte der vi må opp flere hakk hvis vi skal ha en bra sjanse til 3 poeng, avslutter Heiberg til fotballnerd.no

2-målsscorer, Kim Brenna, kommer med følgende rapport: det ble en ordentlig sliteseier. Jeg syns vi gjennomfører en middels minus prestasjon. Vi lar et ungt Kisa-lag få styre alt for mye, og det straffer seg utover i kampen. Vi vinner kampen i dag på at vi er bedre enn Kisa i deres og egen sekstenmeter. Mine mål bidro til seier i dag og det er det viktigste. Vi viser styrke som vinner på en dårlig dag, avslutter Brenna til fotballnerd.no